Janovich Roland Lada Rally Hungary

Janovich nagy mentése a Pálháza Rallyn!

Nem semmi árokjárást/mentést mutatott be a Janovich Roland – Csáthy Miklós kettős a zöld Lada 21011-el a legutóbbi rally2-es versenyen! Feszültek a fiúk rendesen a fotelbe, de az is megmutatkozott hogy nem véletlen hogy ez a srác csatázott Foczkóval a bajnoki címért, na meg esni se láttuk még ezt az autót!


Végülis ahogy a szélvédőcsík is mutatja maximalisták a srácok, kihasználják a margót is! A verseny végül a Foczkó Ákos – Madarász Szabolcs (Lada VFTS) kettős győzelmével zárult, mögöttük ért célba második helyen a Janovich Roland – Csáthy Miklós duó (Lada 21011) a dobogó legalsó fokára pedig Ruszó Krisztián és Geró Gábor  (Lada VFTS) állhatott fel.

Janovich Roland Lada Rally Hungary

Janovich – Csáthy Lada 21011 facebook/maximalcrew

Láttunk már azért pár hasonlóan nagy mentést

Páran biztosan emlékeztek rá amikor még annó az Uri – Szűcs kettős produkált valami borzalmasan nagy mentést, a videóból is látszik hogy a szurkolók is már szaladtak amerre láttak azonban Uri Gergő óriási lélek jelenléttel fogta meg a Lada VFTS-t! Kellett is a keresztvetés lenyúltak fentről az tuti!

 

Simon Gyuri itt még megúszta

Az Eger Rally legnagyobb bukását bemutató Simon – Simon páros is játszott már a tűzzel a nagy bukfenc előtt, ám a videóban látható rally3-as versenyen (talán Lyukóbánya volt?- a szerk) Simi bravúrosan fogta meg a Ladát a dzsuván, sőt még túl sok időt se vesztettek a manőverrel. A szurkolók mindenestre már elhitték!