FOTÓALBUM 2020

Q8Oils Eger Rally 2020 verseny képek

Vasárnap a Szarvaskő – Egerbocs gyorsasági végét választottuk, ahol az elmúlt évekből következtetve jó sok felhordásra és látványos fordulásokra számítottunk. A rengeteg bója, és a kijavított leaszfaltozott új útszakaszok azonban nem hozták a remélt elvárásainkat. Szerencsére azonban az elágazásban így is sikerült néhány remek fotót kattintania Norbinak! 

eger rally lada

Q8Oils Eger Rally 2020 Rajtceremónia

Szokásunkhoz híven a rajtdobogó előtti pillanatokat örökítettük meg ahol tudtunk pár szót váltani a versenyzőkkel is. Kicsit fura volt így nappal de azért megvolt így is az igazi Eger Rally hangulat!

Ladaracing All Star Gála 2020 – fanatXstore.com

A fanatXstore.com nem csak az LR shopot biztosította számotokra, hanem ha már eljöttek lőttek is pár képet a versenyről!

Ladaracing All Star Gála 2020 – Díjátadó

A négy döntős, Spisak Pavol, Zákányi Janika, Ecsedi Ádám és Dudás István Márton közvetlenül az esti buli előtt vette át a kupákat, amit a jól megérdemelt pezsgő fürdő és fotózás követett!  

Ladaracing All Star Gála 2020 – Gála csaták és döntők!

A 16 fős mezőny idén is látványos páros csatákban küzdött meg egymással, szép számú nézősereg előtt! A csatákból idén is Pavol Spisak került ki a legtöbbször győztesként így immár ötödik Allstar sikerét ünnepelhette. A döntőben Zákányi Janikánál bizonyult jobbnak kiélezett közdelemben. A bronz csatát Dudi azaz Dudás István Márton és Ecsedi Ádám vívta melyből utóbbi […]

Ladaracing AllStar Gála 2020 – AllStar Show

A már hagyományosnak számító AllStar mezőny interjúztatásáról készült képek, valamint az azt követő fánkok! 🙂