Tovább durvul a P13 mezőnye a Salgó Ralira!Tovább izmosodik az ORC P13. A Ladás srácok, akik főleg Honda motorokkal szerelve gyepálják egymást, és mennek igen komoly csatákat ezúttal sem fogják majd vissza magukat! A Salgó Rally-ra tovább bővül a kategória ami még durvább csatákat helyez kilátásba!

 

Salgó Rally 2023 P13

Csikar – Holecz 2/2?

Kiélezett csatákra számíthatunk a kategóriában az biztos! A szezont a Helembai Csikar – Holecz László Lada VFTS kettős kezdte a legjobban a VFTS-el miután megnyerték a fehérvári murvás futamot! Csikarék tavaly is kevéssel maradtak le a bajnoki címről, így egy ilyen kezdés után biztosak lehetünk benne hogy a Salgón is a győzelemre hajtanak majd a fiúk!

Kiskókai – Bíró Attila Folytatják a jó szereplést?

Első alkalommal indultak a P13-ban a VFTS-el, de egyből dobogóra vitték a VFTS-t a szezonnyitón! Minden bizonnyal folytatnák a sorozatot, bár ez most sem lesz könnyű! Jó látni őket újra a nevezési listán, és bízunk benne hogy ismét eredményesen tudnak majd autózni!

Bodogán Ferenc – Sántha Zoltán Meglátják ezúttal a céldobogót?

Feriék bár mentek bíztató időket az első versenyen, az egyik nagy kérdés talán az lehet hogy összeállt-e már ez a VFTS annyira hogy stabilan elvigye a srácokat a célig! Az idők bíztatóak voltak, és annak ellenére hogy legutóbb kiestek, szuperraliban bevitték az autót, Feri pedig összességében elégedett is volt a géppel! Az autó tudja és Feriben is benne van az X, ennél fogva legalább a dobogóra mindenképp oda saccoljuk őket!

Fotó: Bitto Zsolt

Papp Arnie- Matics Barbara Fekete ló?

Azt tudjuk hogy Arninak az autója is egy űrhajó, azt pedig szintén hogy Arni is egy űrlény, így aztán igazán kíváncsian várjuk hova lesz elég az egyébként szintén Honda motoros gépezet ami tavaly állt össze, és már itt-ott meg is mutatta a nagyérdeműnek, de az igazán komoly felmérője talán ez lesz majd az autónak!

Foto: Bitto Zsolt

Karsai Zsolt – Szilágyi Sándor Visszafogják magukat?

A tavalyi bajnok Karsai – Szilágyi páros is rajthoz áll a Salgón, miután ismét elkészült az autó. Mondani se kell Zsoltiék a favoritok, és a címvédők is egyben, kérdés azonban hogy a múltkori perec miatt visszavesz-e Zsolti a tempón? Nem hiszem hogy örülnének egy újabb tetőnek, azonban nyomni muszáj lesz a gázt! Ha rend lesz a fejekben, akkor biztosan a Top3-ba várható a legénység!

Hinger Dávid – Hoffmann Hanna Újabb Honda motoros belépők!

Hogy mit várhatunk ettől a párostól azt nem tudjuk, de mivel a VFTS-ben is egy k20 motor lakozik, szerintünk simán okozhatnak meglepetést is ők is! 

Tóth Attila – Tóth István A motor nem az igazi, de legalább lesz!

Amennyiben jók az infóink Attiláéknak nem az elsőszámú motor lesz a VFTS-ben de ami benne lesz annak is kitapossák majd a szemét ebben biztosak lehetünk! A dobogóra így nem gondolnánk őket, de ha sok lesz a kieső egy taktikus autózás pontokat, akár még kupát is jelenthet a tapasztalt párosnak.

Axel -Kulcsár Gábor Időre vagy látványra?

Axelék általában inkább látványra autóznak. Lehet hogy ők is felteszik a Slick gumikat ezúttal? Hamarosan kiderül!

Salgó Rally

2023.05.26-27. HUMDA Országos Rallybajnokság | Salgótarján

Hivatalos honlap!

ladaracing feszt