Spisak újra All Star bajnok lett!2014 után ismét csúcsra ért Spisak Pavol a Zsigulival. A döntőben a drift bírók minimális különbséggel hozták ki győztesnek Vizelli Károllyal szemben. A dobogó harmadik fokán a szlovák Roland Pecuch végzett, a negyedik helyre pedig szintén egy körlámpás, Pucsok Gábor ért oda.

A hatalmas szombati buli után reggel 10-ig volt ideje a mezőnynek összeszedni a gondolatait. A tegnapi viharnak már nyoma sem volt, száraz, meleg pályán mehettek fel a srácok az első edzésre.

A Gála mezőnyéből rendesen megfogyatkoztunk, a szombati edzésen Bökönyi Balázs falhoz csapta a VFTS-t, így ő feladni kényszerült a hétvégét. Kiss Vadmagyar Balázs már pénteken jelezte nincs megelégedve a kölcsön motor teljesítményével, így nem kíván élni a meghívással, Nagy Norbi pedig generátor problémák miatt adta fel a szombati nap végére a küzdelmeket.

Az amatőr körverseny látvány kategóriájának győztese, a Showman díjas idén Furik Péter lett, második helyen végzett Stefan Spisak, harmadik Kovács Ernő, negyedik Molnár Lacika. Mivel azonban a Gála mezőnyében négy üres helyünk lett ezért mind a négy látvány díjazottnak lehetőséget adtunk a vasárnapi versenyen való részvételre. A díjátadó után a buli előtt még gyorsan megtartottuk a párok sorsolását mely alapján másnapra a következő csatákat sorsoltuk ki:

Vizelli Károly Vs. Jobbágy Krisztián
Szandró Vs. Pavol Spisak
Pucsok Gábor Vs. Kéméndi Tibike
Vida Sándor Vs. Csigoly
Roland Pecuch Vs. Dudi
Krehlik Nándi Vs. Furik Péter
Kovács Ernő Vs. Stefan Spisak
Molnár László Vs. Barnóczki Patrik

Kéméndi Tibinek sajnos az edzés után feladta a technika a harcot így Pucsok automatikusan a Top8-ba került.

Az első csatából Vizelli jutott tovább, bár tegyük hozzá nem volt ez egyszerű menet. Szandrónak ismét nem kedvezett a szerencse hiszen már másodszor került össze a korábbi győztes Pavol Spisakkal, és ez alkalommal is a Szlovák fiú jutott túl a párharcon. Az egyik legnagyobb csatának ígérkezett a Vida – Csigoly párharc és valóban remek viadal lett belőle ám végül Csigoly örülhetett a végén.
A Roland – Dudi párosból mind a két versenyző rontott egy kört, Roli beforgott így nullás lett, Dudi kereke pedig elhagyta a pályát, így ő is nullázott a másik értékelt köre azonban Rolinak volt jobb így ő ment tovább. Utánuk következett a három amatőr párharc, melyből csak Lacika tudta legyőzni ellenfelét a viseltes kockával.

A Top8 mezőnye:

Vizelli Vs. Lacika
Pavol S. Vs. Stefan S.
Pucsok Vs. Krehlik
Roli Vs. Csigoly

Az első csatából Vizelli magabiztosan jutott túl Lacikán, aki bevallotta izgult is na meg hát van az autók között egy kis különbség is de a top8-ba kerülés is remek eredmény.
Következett a testvér párharc ahol győzött a rutin Pavol nyert, a két testvér nagy vigyorral gratulált egymásnak jó volt látni ezt is!
Nem volt könnyű dolga a bíróknak a Pucsok – Krehlik csatában, ahol végül a Pucsokot juttatták tovább, miután jobban teljesítette az érintési pontokat, zónákat a gombossal.
A kockák csatáját Roli nyerte Csigoly is sportszerűen pacsizott utána Rolival, erről szól ez!

Top 4:

Vizelli – Roli
Pavol Spisak – Pucsok

A top4 ben Vizelli legyőzte Rolit, Pavol pedig magabiztosan jutott túl Pucsokon.

Bronz meccs:

Roli – Pucsok

Döntő:

Vizelli – Pavol 

A döntőben egy VFTS csatázott egy körlámpással, mondják a Zsigulit jobb vezetni, ki tudja lehet pont ennyi kellett ahhoz, hogy a végén a négy bíró által összeadott pontok alapján minimális különbséggel 2014 után újra Pavol Spisakot nevezték meg győztesnek!

A győztesek a serlegeken kívül, a Lada Valent, és a Gobal Kertransz Kft ajándékaival is gazdagodtak.

Végeredmény:

1. Spisak Pavol
2. Vizelli Károly
3. Roland Pecuch
4. Pucsok Gábor

A díjátadó és a pezsgőfürdő után jöhetett a felvonulás, ahol mindenkinek volt még lehetősége egy kis forgatásra, füstölésre a néző nagy örömére, a négy győztessel pedig még egy kis interjúzásra is jutott időnk!