Az osztrák Rally Legendre vitte a Ladaracing hírnevét a Horváth – Horváth páros!Az osztrák Rally Legend is egyre népszerűbb a hazai versenyzők körében, évről-évre egyre több magyar párost láthatunk a neves ausztriai versenyen. Az idei évben egy Ladaracinges páros is kilátogatott a versenyre, mégpedig a Horvtáh András – Horváth Zsolt Ladás kettős, akik a jól ismert GXF-el egy felújítás után, új dekorrral, de a régi szenvedéllyel álltak rajthoz a versenyen!

 

Austrian Rally Legend 2022

 
Az Austria Rally Legenden a „nagy” olaszországi legendhez hasonlóan ritka és legendás verseny kocsik mennek hihetetlen gyönyörű alpesi hegyek között!
 
 
A 2022 és versenyen, 115 verseny autóból 5 verseny Lada indult ebből 3 magyar (Dudás István -KVP -Lada 2101 Sándor András -Sanyi Bandi -Lada 2101 és mi -Lada 2107 – es ünkkel) , valamint 1 osztrák (Lechner Johann -Lada Vfts) és 1 nèmet indult Henkel Michael historic Lada Vfts)
 
 
3.  alkalommal indultunk ezen a versenyen a szervezès és a pályák ismét nagyon jók voltak bár sajnos a teljes verseny hétvégét esőben kellett teljesítenünk. A teljes felújítás után átesett verenyautónkon voltak kisebb bajok futómű terèn, de a 12 gyorsaságit sikeresen teljesítettük.
 
Összesègèben nagyon jól éreztük magunkat és ismét felejthetetlen èlmènyeket szereztünk!
 
Köszönet a Marcinak és Öcsinek a teljes  felújîtásèrt, páromnak Mónikának a mindig finom ennivalókèrt, Tamásnak és Andrásnak a szervizelèsèrt, Zsobesznak a diktálasèrt.
 
Támogatóink: AVC.HU verseny felszerelès webáruház, T-AutoControl Service Kft, Squadra Corse Alfa Romeo Ungeria SE.  Rakosi System – (Rákosi László Motor- valtó- diffi specialista)
 
Horváth András – Horváth Zsolt
Lada 2107