Gyűjtés Ricsinek! A vasárnapi Metal Race versenyen bárki beülhet egy körre a versenyzőkhöz!Vasárnap kerül megrendezésre a Metal Race bajnokság nyitó fordulója, a máriapócsi RabócsiRingen. Az időmérős köröket követően minden bukócsöves autóval rendelkező pilóta csatlakozhat a kezdeményezéshez, amellyel Szilágyi Ricsinek gyűjtünk majd!

2023.03.19. Metal Race

A vasárnapi verseny nem csak azért lesz eseménydús mert egy remek mezőny gyűlt össze a bajnokság kezdetére, hanem azért is mert most bárki beülhet a versenyzők mellé egy kisebb összeg fejében. A versenyen ugyanis Szilágyi Ricsi gyógyulására gyűjtünk.

A versenyzők a reggeli gépátvételen jelezhetik csatlakozási szándékukat a jótékonysági autóztatáson való részvételre. Ezt követően minden pilóta mellé 2-3db beülőkártyát lehet vásárolni az irodában, melynek díja minimum 5000Ft lesz, (adakozási szándéktól függően lehet több is) 

Az időmérős köröket követően délután 14:00 órától pedig elkezdődik a jótékonysági autóztatás, ahol a beülőkártyával rendelkező utasokat szállítják a jobbnál jobb pilóták!

Azon versenyzők akik nem csatlakoznak, avagy nem rendelkeznek bukócsővel, szintén autózhatnak a pályán ezen idő alatt edzés jelleggel.

Reméljük sokan eljöttök és segítitek majd a gyűjtést. Azok számára akik szeretnének további adományt leadni a fanatXstore sátornál megtalálnak majd egy további kihelyezett adománygyűjtő ládikát is!

A verseny információt itt, a hivatalos facebook oldalon itt, vagy a rabocsiring.hu-n találjátok meg!

Az eseményre ma este 20:00-ig még kedvezményes áron tudtok nevezést leadni!

Nevezés a versenyre!

metalé race 2023 1. forduló