Elindult a nevezés a 2023-as Metal Race bajnokság első fordulójára ahol Szilágyi Ricsi részére is lehet majd autóztatni!Elindult a nevezés a tavaly debütált nagysikerű Metal Race bajnokságra, ahol idén is keressük a leggyorsabb srácokat a Rabócsiringen! Változatos nyomvonalak és széles kategóriák lesznek az idei évben is ahol Ladások és nem Ladások egyaránt megküzdhetnek majd egymással és az idővel, de persze a csúszkálni vágyókat is szívesen látjuk majd Március 19-én a nyitó fordulón!

 

Metal Race Változások

A Metal Race bajnokság hasonlóan  zajlik majd mint tavaly, néhány apróbb változtatással. Ilyen például hogy közkívánatra kibővítsére került a közönség díj kategóra így mostmár nem csak a Ladásokra tudtok majd szavazni a látványt illetően. 

Újdonság továbbá hogy az idei évtől már nem a leggyorsabb köridő alapján történik az értékelés, hanem a kettő legjobb köridő adódik össze úgy hogy, mimum két felmenetellel kell hogy meglegyen a két mért köridő a versenyzőknek. Az évvégi értékelésben továbbra is eldobható a legrosszabb eredmény, ám az abszolút értékeléshez az ötből minimum három versenyen szükséges majd részt venni.

Ami a Ladásokat illeti a kategóriák változatlanok maradnak, de az idei évtől a széria 1600ccm-es Ladák már nem az N kategóriába tartoznak majd. A technikai átvételt és a kategóriának megfelelő gumik ellenőrzését pedig szigorúbban fogjuk venni az idei évtől.

Mivel a tavalyi évhez képest minden drágult így sajnos nekünk is követni kell valamilyen szinten a külső tényezőket, ezen okból kifolyólag a nevezési díjak 2023-ban a következő képpen alakulnak majd:

  • Ladás előnevezés 25 000 Ft (Helyszíni 30e Ft)
  • Nem Ladás előnevezés 35 000 Ft (Helyszíni 40e Ft)

Elöljáróban tehát ennyit a változásokról, a teljes kiírás alább megtekinthető!

METAL RACE VERSENYKIÍRÁS 2023

Erősebb és szélesebb promóció nem csak a Ladásokról

Szintén közkívánatra teszünk azért hogy a verseny promóciója szélesebb körökhöz is eljusson ennek érdekében, egy új facebook oldal is felállításra került amelyet METAL Race néven találhattok (Kövessétek be ITT) ahol mindig elérhetőek lesznek majd a legfrisebb információk, történések! Ettől függetlenül az infókat a rabocsiring.hu és a ladaracing.hu oldalain ugyanúgy megtaláljátok majd!

Jótékonysági autóztatás és gyűjtés Szilágyi Ricsi részére

Az első fordulón a RabócsiRing és a Ladaracing közösen szeretne segíteni barátunkon, a gyógykezelésre szoruló Szilágyi Richárdon. A pilótáknak lehetőségük lesz licitre bocsájtani a jobb1-eket, amelyre a versenyzői irodában lehet majd regisztrálni, minden pilóta mellé legalább két hely lesz elérhető. Az autóztatás a három futamot követő  „levezetésen” kerül majd megtartásra és minden bukócsővel rendelkező versenyző felajánlhatja az utasülését erre a célra.

Elindult a nevezés az első fordulóra

A nevezés az első fordulóra már elkezdődött amely Március 19-én kerül majd megrendezésre a máriapócsi RabócsiRingen! 

NEVEZÉS A VERSENYRE

07:00 Depónyitás, érkezés
07:00-08:30 Adminisztráció és gépátvétel
08:30 Versenyzői eligazítás
09:00-10:30 Körverseny I.
10:30-12:00 Körverseny II.
12:00-12:30 Ebédidő
12:30-14:00 Körverseny III.
14:00-16:00 Jótékonysági autóztatás Szilágyi Richárd részére (Részletek hamarosan)
16:00 Díjátadó

Várunk idén is mindenkit egy jó hangulatú barátias csapatásra a RabócsiRingre!

Rabócsiring & Ladaracing