Ezt Lacika nagyon elnézte repült az akksi, szaladt a macska!A hétvége legnagyobb bukását mutatta be a Metal Race bajnokság harmadik fordulójában Molnár Lacika, aki eddig pazarul autózott az új motorral, most viszont elképesztő tempóval robbant bele a gumifalba Máriapócson.

 

2022.08.07. Metal Race 3. Forduló

Lacikának idén készült el az új motor, ami a Metal Race egy korábbi fordulójában már be is mutatkozott, és már akkor látszott hogy nagyon el lett találva a műszer. Lacika nyilatkozta is hogy ez élete motorja eddig, és hogy azért jelentősen könnyebb úgy keresztbe menni ha van még egy kis tartalék a motorban! Ezután következett a Ladaracing AllStar Gála ahol a meghívottak között szerepelthetett, és nem is okozott csalódást, egy körön túl jutva Vadmagyar tudta csak megálítani a menetelését szoros csatában alul maradva.

Így érkeztünk el a hétvégi versenyre, ahol szokás szerint Show kategóriában állt rajthoz és füstölte le a gumikat egészen addig míg a nagy egyenes utáni nyújtott balosban valami nagyon félrement mert nagyon nagy tempóval sodródott a külső ívre a narancs kocka és akkora erővel csapódott bele a falba a Lada, hogy amellett hogy még az akkumulátor is kirepült a csomagtartóból,  a gumifalat is rendesen kibontotta a DPL minuszolva egy ott pihengető macska egy életét a 9-ből. Szerencsére senki nem sérült meg az eset során!

Íme az eset a Simi Videó felvételén:

 

Ennek ellenére a lendület nem tört meg sőt még a körét is befejezte Lacika, a szervizben pedig a mindenre elszánt szerelő brigád gyorsan menetképesre varázsolta az autót a nap további részére. A srácok még elemzik a telemetriai adatokat hogy mi volt a gond és persze próbálják pozitívan felfogni a történteket! Bízunk benne hogy nem ez volt az utolsó fellépés az idei évre és hamarosan újra láthatjuk majd a jól ismert narancs kockát a pályán!