Új nyomvonalon folytatódik a Metal Race bajnokság! A nevezés elkezdődött!Folytatódik az ország egyetlen LADA Bajnoksága ahol öt különböző kategóriában is összemérhetik tudásukat a Ladaracinges srácok! Az utolsó előtti forduló következik ráadásul egy eddig soha nem használt nyomvonalon!

 

2022.09.25. Metal Race 4. Forduló

Izgalmasnak ígérkezik a bajnokság folytatása hiszen, amellett hogy elég szorosak a kategóriák, egy eddig soha nem használt egészen új nyomvonalon mérhetik össze tudásukat a legbátrabbak!

Az eredeti „BEAST” nyomvonalhoz képest három helyen is módosul a nyomvonal! Mindjárt az első kanyar után a Rally Európa Bajnokság szuperspeciáljához hasonlóan egy terelő kerül majd kialakításra. A folytatásban a pálya hátsó szakaszában, plusz két kanyar került a pályarajzba! A pálya harmadik szakaszában pedig, a jól ismert „csiki-csuki” vagy ahogy a helyiek hívják az omegából kifelé jövet ezúttal nem a nagy ívre kerül a versenyző, hanem egyenesen tovább halad és egy élesebb kanyarvételre lesz szükség a célkanyarra való ráforduláshoz!

A változtatásokkal az volt a célunk hogy új kihívások elé állítsuk a versenyzőket, valamint hogy színesebbé, izgalmasabbá tegyük a versenyt! 

A nevezés már elkezdődött, további részletek pedig ide kattintva olvashatók!

NEVEZÉS A VERSENYRE