Új támogatók az idei Gála mögött! 9. Total Wagon Ladaracing All Star Gála az MFA Energia KupáértÖrömmel jelentjük be hogy hosszú évek kemény munkája után, az idei évben új támogatók álltak be a rendezvény mögé, és új együttműködésekről sikerült megállapodnunk olyan cégekkel, melyek számára fontos az autósport, és elkötelezettek a technikai sportok és a Ladák iránt!

Örömmel értesítünk titeket hogy az idei, 9. Ladaracing AllStar Gála fő- illetve névadó támogatója a Total Wagon Management Kft, így a rendezvény hivatalos új megnevezése 9. Total Wagon Ladaracing Allstar Gála!  A cég szolgáltatásairól bővebb információkat a www.twmh.hu oldalon találtok!

A legnagyobb és legimpozánsabb kupa, mely a Ladaracing All Star Gála végső győztesének jár, szintén névadó szponzora talált, ezáltal az idei évben a Gála küzdelmei MFA Energia Kupáért zajlanak majd! A debreceni székhelyű cég műszaki vizsgáztatással, illetve nagytömegű földmunkákkal foglalkozik, bővebb információk a www.mfaenergia.hu vagy a cég facebook oldalán elérhetőek!

Az LLRacing.hu jóvoltából idén is Saprco ajándékcssomagok kerültek felajánlásra, a GOBALDARU-nak pedig a közkedvelt ajándék aláíróskártyákat köszönhetitek!

A versenyen közel 100 Ladát láthattok majd a körverseny és az All Star Gála keretei között a RabócsiRingen, valamint körülbelül további 100 Lada csatlakozik majd a felvonuláshoz és a szépségversenyhez! Emelett természetesen idén is itt lesz a Drifting.hu mezőnye, és szombat reggel robogó verseny, este pedig DJ Truck Dj verseny és buli a teraszon! 

Részletek: https://www.ladaracing.hu/allstargala/
Jegyinformációk: https://drifting.hu/shop/

A rendezvény oltási igazolvány nélkül, szabadon látogatható!

 

 

 

Támogatóink