The End Ladaracing All Star Gála

The End Ladaracing All Star Gála
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves követőnket, hogy a Ladaracing AllStar Gála, tíz év működés után, jelenlegi formájában nem kerül többet megrendezésre.
 
Megdöbbenve fogadtuk a hírt a drifting.hu részéről, hogy tíz év sikeres együttműködés után, a továbbiakban a ladaracing.hu és annak csapata nélkül kívánják majd megrendezni az eseményt.
Döntésüket bár váratlanul ért minket, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk, hiszen ahogy 2013-ban ők döntöttek úgy hogy elindítanak velünk közösen egy új rendezvényt amely immáron évtizedes hagyománnyá vált, úgy most is ugyanúgy az ő joguk, elhatározásuk azt mondani hogy elengedik a közös koprodukciót.
 
A ladaracing.hu csapata nevében szeretnénk mindenkinek megköszönni ezt az elmúlt tíz évet! Fantasztikus volt! Köszönet jár mindenkinek aki valaha is ellátogatott a rendezvényre, szurkolt, bulizott, jól érezte magát! Köszönet az együtt átmulatott éjszakákért, és a hajnalig tartó beszélgetésekért! Köszönet minden amatőr versenyzőnek a részvételért, az aszfalton elrugatott gumikért, a koppanásig széthajtott motorokért, az összeroppantott karosszériákért! Köszönet minden AllStar Gálás meghívott pilótának aki eljött akár a szomszédból, az ország másik végéről, vagy akár a határainkon túlról is, és végig kapartatta ezt a két napot az LR fanatikusokért, értünk! Köszönet minden támogatónak aki a rendezvény mellé állt! Köszönet a sztárvendégeknek, a sportbíróknak, a szpíkereknek, a segítőknek, a RabócsiRingnek és mindenkinek aki kicsit is hozzátett hogy ott lehettünk és átélhettük ezt az egészet! Jó buli volt veletek! A rendezvényt ugyan elvehetik tőlünk, de ezek az emlékek már örökre megmaradnak nekünk.
 
A ladaracing.hu természetesen mint weboldal és online közösség megmarad, és továbbra is mint ahogy eddig, immáron lassan 20 éve, hirdetjük tovább az igét ameddig még kitart a lendületünk. Mert Őrület Ez!
 
Baráti üdvözlettel és köszönettel
Hunyadi Zoltán és a Ladaracing AllStar csapata: Horváth Norbert, Jágity Sándor, Szilágyi Richárd, Baranyi Sándor, Béres Krisztián, Mátyás József, Szabad Richárd, Szikszai Béla, Makó Zoltán, Papp Norbert
 

Tájékoztatunk mindenkit hogy a 2023-asLada Allstars” nevű eseményhez nekünk nincs semmi közünk, nem mi szervezzük azt, és nem is leszünk jelen semmilyen formában Máriapócson a Rabócsiringen.

AZ ÚJ KORSZAK MOST KEZDŐDIK!

ladaracing feszt

További infók a www.ladaracingfeszt.hu oldalon!