Boldogkő Rally

Sztárokkal indul a Rally1-es bajnokság!Ahogy arról már több sajtóorgánum is beszámolt igazi sztárokkal indul a Rally1-es hazai bajnokság! Megnéztük mi is a nevezési listát és valóban nem tévedtek. Olyan legendákat láthatunk a hétvégén versenyezni mint Bihari Péter, Bodogán Ferenc, vagy Helembai „Csikar” Zsolt!

Hétvégén elkezdődik az Országos Rally bajnokság, amely Miskolcról kiszorulván Boldogkőváralján kerül megrendezésre. Hivatalos nevén I. Therwoolin Boldogkő Rally a Pannon Kupáért, de nekünk ez akkor is Miskolc Rally marad. Három gyorsaságin fog zajlani a verseny, Meszes-Rakaca (11,2km), Viszló-Bódvalenke(11,2km) illetve Kányi elág-Hernádvécse (19,25km). Az áttekintő térképet itt találjátok.

A verseny hivatalosan is szigorúan nézők elől elzárt lesz, melyet a hírek szerint ellenőrizni is fognak, így óvatosan a gombászással és hasonlókkal. Megnyugtatunk mindenkit mi ott leszünk és megpróbálunk minél több anyaggal kiszolgálni titeket!

Megnéztük a nevezési listát is hogy mire számíthatunk LADA fronton a szezonnyitón, hiszen azt már olvashattuk máshol hogy sztárokkal nem fog szűkölködni a hétvégi Boldogkő Rally. Itt lesz  például a már már tökéletesre fejlesztett Honda motoros Ladával a közönség kedvenc és All Star Gála kedvenc Bihari Péter! 

Bodogán Ferenc Lada VFTSEgyébként előfutóként is egy AllStar Gála menő fogja a hangulatot fokozni mégpedig Pucsok, a vadonatúj dekort kapott gombossal! Láthatjuk továbbá a már szintén jól ismert Bodogán Ferenc – Velezdi Eszter kettőst is akik hozzák a VFTS-t, de ha minden igaz motorikusan egy kis meglepetéssel is fognak szolgálni! Fábián Dani a testvérével ellentétben maradt a Ladánál, ahogy a Molnár-Molnár páros is a megszokott kockával érkezik! Lesz azért még bőven VFTS a Bodogán Ferién kívül is, Veréb Zoli, Kiscsatári, Zsírpapa, és Helembai Zsolt azaz Csikar, továbbá Tóth Attila, Csomor László és Tóth Ottó is a szélesített kabinokkal állnak rajthoz! Lesz hat Lada a p12-ben, egy Citroennel és Hondával, de a P13-ban induló öt Ladásnak is lesz ellenfél mint például a Ráti féle MK2-es, vagy a Fenyvesi féle Golf IV Kit-Cart hogy említsük.

Három Rally2-es Ladás élt az egyedi rajtengedéllyel történő nevezési lehetőséggel, Tamás Gyula és Nagy Viktor 07-esekkel Pásztor István pedig Lada VFTS-el fog rajthoz állni.

Kuriózumként pedig egy Lada Samarát is láthatunk majd előfutóként Üveges Gábor személyében. Sajnos nincs a listán Vizelli Karcsi semmilyen formában, de kárpótolhat minket egy Szauer a Fiesta R5-el, na meg szurkolhatunk Foczkó Ákosnak is aki bemutatkozik a Mitsubishi Evo 10-el.

Eredményekért a Rallylive-ot, Ladás tartalmakért pedig kövessetek minket figyelemmel! Reményeink szerint remek anyagokkal fogunk érkezni, hiszen a történelem során először hivatalos MNASZ-es sajtó orgánumként tudósíthatunk majd egy versenyről! ? 

Tudjátok Facebook, Insta, YouTube ahol megtalálhatóak vagyunk valamilyen formában! Happystone Rallyra fel!

Boldogkő Rally