Bodogán Ferenc – Sántha Zoltán Lada VFTS | Boldogkő Rally 2022 | Gy2 Rakaca – MeszesNem a legjobb szezonjukat futják eddig Bodogán Feriék, akik zsinórban harmadik versenyüket sem tudták befejezni motorhiba miatt a VFTS-el. Pedig a tempó meg lenne, a hétvégi Boldogkő Rallyn is ott voltak a P13 Top3-jában, persze csak amíg az autó bírta.

 

II. Therwoolin Boldogkő Rally 2022

A VW motor után idén Honda motort operáltak a Bodogán Motorsportos VFTS-be, azonban sajnos Orfű, és Salgó után, Boldogkőn is kiállni kényszerültek. Nem árulunk el nagy titkot ezek után a csapat drasztikus lépésre szánta el magát és ha minden jól megy Vácon már új koncepcióval állnak majd rajthoz, de semmi meglepetés ugyanúgy Honda blokk lesz benne. Ami az időket illeti, azzal nem lenne gond a Bodogán-Sántha kettős mind a három hétvégi gyorsasági szakaszon kategória harmadik időt autózott, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, a kategória élbolyában a Ráti, Karsai, Helembai, Határ kvartett között.

íme a Boldogkő Rally második gyorsaságija a VFTS-ből! Bizony ez rendben volt. 

 

Szívesen fogadunk belső felvételeket az LR YOUTUBE CSATORNÁRA! LEGYEN A TE BELSŐD ITT LEGKÖZELEBB! VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT: ladaracingmedia@gmail.com