LR Ladások menni RALLYLEGEND!Szikszai Bészi barátunk jóvoltából ma bejárta az internetet a három vizsgasoros Lada, amiből kettő jövőhéten a 19. Rally Legenden is rajthoz áll majd San Marinóban! És ha minden jól megy mi is ott leszünk velük és közvetítjük majd az eseményeket nektek!

Karsai Zsolti jó néhány év kihagyás után tér vissza a Rallysportba nem is akármilyen géppel, hiszen egy patika Honda motoros kockát építettek amit már meg is lóbált teszt gyanánt itt-ott, de az igazi bevetés minden bizonnyal a Legenden lesz majd! A Lada épüléséről rengeteg anyagot és videót láthattok a Karsai Motorsport Facebook oldalán! 
Szintén Zsigulis visszaülő Vizelli Karcsi, aki az R5-ös kitekintés után gyors ütemben pakolt össze egy VFTS-t hogy ahogy azt már egyszer tette, elvigye az Őrületet az Olaszoknak a jövőhéten! Sokat nem tudunk az autóról, de azt tudjuk hogy Kareszt ritkán látjuk lendületből autózni szóval lesz ott erő az biztos! Karesznek az a Bodogán Feri navigál majd a Legenden aki mint tudjuk szintén egy VFTS-t terelget manapság! 
Ott van a listán Bihari Peti is a szintén Hondás Ladával, na meg Dudi is aki tavaly Ken Blockkal csapott össze a körforgóban. Tóth Attilát idén láthattátok a Ladaracing AllStar Gálán a zöld VFTS-el menni, aki a tavalyi tető után revansot venne az olasz szerpentineken!

És ott lesz Szikszai Bészi is aki bár egy BMW E36 M3-al áll rajthoz van LR vonatkozása hiszen az idei LR Gálán mint speaker és támogató járult hozzá a rendezvény sikeréhez! 

További Ladások is a nevezési listán akik még nem rendlkeznek LR matricával de biztosan nem okoznak majd csalódást, Gaál Ferenc – Tímár Tamás Lada 2101, illetve Kelemen Csaba – Studer Gábor egy 2107-el áll majd rajthoz!

Legendre fel! 

(a Bútor VFTS-t is majdcsak használja majd valaki..)