Ladaracing Rally Legend 2021 különkiadás!A történelem folyamán először mi is eljutottunk az idei 19. Rally Legendre! Hurá! Ennek örömére igyekszünk majd nektek rengeteg tartalmat készíteni a magyar párosokról! Sőt erre a speciális eseményre való tekintettel a hét folyamán nem csak a Ladásokról közvetítünk majd!

2021.09.7.10. San Marino

A Facebook oldalunkon már most is találhattok anyagot jócskán, képek és videók formájában! A mai napon a versenyzők az adminisztratív dolgokkal voltak elfoglalva, kiosztották a rajtszámokat, elfoglalták a szervizhelyeiket. Az idő kellemes volt egészen estig ami után nagy mennyiségű eső zúdult a városállamra. Sajnos a magyarokat viszonylag szétszórták helyileg, így nem mindenkit tudtunk ma lencsevégre kapni egyéb elfoglaltságaink miatt. Mindenki happy, örül hogy itt lehet, mosolygós arcok mindenhol. Leszámítva azt a pár walesit akik Szikszai Bésziék mellett szomszédolnak egy Lancia Deltával, és Holló Barna jóvoltából megízzlelhették milyen az igazai jó magyar pálinka! Hát ők nem mosolyogtak sokat miután lehúzták a tüskéket! 😀

Holnap reggel pályabejárással folytatódik a sztori, és mivel jelenleg is (hajnal fél2) ipari szinten  ömlik lefelé az eső, érdekesebbnek ígérkezik a feladat még annak is aki lenyomta már párszor ezt a versenyt.

Kövessétek a Facebook illetve Instagram oldalunkat a fejleményekért, az útrakelőknek pedig jó utat!

Őrölet ez!