Ladaracing AllStar Gála körverseny eredményekIdén is nagy érdeklődés volt szerencsére az időmérős Ladaracing körversenyre, és azoknak akik szeretik ezt a műfajt lesz egy jó hírünk!

A kibővített nevezési lehetőséggel és a felnevezésekkel együtt 75 rajtszám került kiosztásra. A legnépszerűbb kategória idén is a látvány kategória volt, de az újonnan bevezetett N-es széria kategóriába is érkeztek nevezések valamint idén először két napon keresztül zajlott a verseny!

Idén már 5 kategóriában lehetett rajthoz állni a 9.Total Wagon Ladaracing AllStar Gála körversenyén, az 1.6 alatti illetve feletti mellett a Licences, és látvány kategória a széria jellegű N-es kategóriával bővült. Szerintük jó kis verseny volt, reméljük ti is élveztétek, köszönjük hogy ilyen sokan eljöttetek!

Tisztában vagyunk vele hogy természetesen van még min fejlődnünk, és folyamatosan kommunikálunk is a versenyzőkkel hogy miben lehetne változtatni a jövőben annak érdekében hogy még jobb legyen számotokra a verseny. Ezért találtunk ki például az idei évre egy plusz kategóriát is, és ezért javítottuk a látvány döntő értékelését is. De az egyik ilyen lesz például jövőre a technikai gépátvétel is, elnézést kérünk mindenkitől akiket az MNASZ-es hölgy logikátlan, és értelmetlen dolgokkal vegzált, (lásd poroltó) biztosíthatunk titeket hogy többet nálunk ő már nem fog szerepet vállalni semmiben. Indoklása szerint ugyanis a pályabíróknál nincs tűzoltó készülék, megnyugtatnánk mindenkit, de van. 

Tudjuk továbbá hogy voltak páran olyanok akik 2 kör után leintést kaptak. A versenypálya kialakítása nem teszi lehetővé hogy mindenki külön-külön kapjon kiintést, mert egy már leintett versenyző a depóba kanyarodás közben balesetezhet egy még a mért körét autózó tempóból érkező versenyzővel. Ezért ha a pályán lekörözés történt és az egyik autónak már megvolt a 3 köre az időmérés leintést kért, így viszont volt akinek 1 köre bent maradt. Akik jelezték ezt azoknak plusz felmenetelekkel próbáltuk kompenzálni a dolgot. A jövőben ez is máshogy lesz, akkor lesz leintés amikor az utolsó autónak is megvan a 3 mért ideje, így lesz akinek esetlegesen 4 köre lesz, de inkább több legyen mint kevesebb.

Köszönjük hogy biztonságosan és figyelmesen autóztatok, és hogy nagyjából minden autót egyben behoztatok a célba! Királyok vagytok!

Mint látjátok mi már most elkezdtünk azon dolgozni hogy egy még jobb verseny legyen számotokra legközelebb, mert lesz legközelebb nem is olyan sokára!

Bizony nagyszerű hírrel tudunk szolgálni azoknak akik szeretik a RabócsiRingen való száguldást, ugyanis 2021.08.08-án újra AMATŐR LADA KÖRVERSENYT RENDEZÜNK!

Részvételi feltételek és kiírás már fellelhető a a RabócsiRing oldalán! Három Ladás kategória, fotocellás időmérés, a NAGY PÁLYA NYOMVONALON! Készítsétek a gépeket, hamarosan jövünk a részletekkel! 

 

Lada Körverseny eredmények 2021

Lada N-es széria jellegű kategória

 1. Juhász Csaba 00:52,715
 2. Tuza József 00:53,627
 3. Burján Márk 00:54,065

Lada 1.6 alatti kategória

 1. Gindeli Balázs 00:47,609
 2. Reiman Zoltán 00:47,881
 3. Urbán Márk 00:48,463

Lada 1.6 feletti kategória

 1. Gellén Róbert 00:47,833
 2. Gindeli Balázs 00:48,005
 3. Kiss Bence Tamás 00:48,665

Lada Licences kategória

 1. Ecsedi „Ecsy” Ádám 00:48,318
 2. Spisak Pavol 00:48,628
 3. Szabó Zoltán 00:49,196

Lada Amatőr látvány kategória

 1. Szabó Gergő 75,5 pont
 2. Prokop Márton 60 pont
 3. Molnár László 54 pont

Időeredmények ITT!

A körverseny képeit itt találjátok!

Amatőr Látvány kategória végeredmény:

A látvány kategória díjazottjait támogatta:

A 9. Total Wagon Ladaracing AllStar Gála támogatói:

 

gobal logo