metal race

Hat futammal folytatódik a Metal Race bajnokság 2024-ben! Megérkezett a hivatalos versenynaptár!Megérkezett a 2024-es Metal Race bajnokság hivatalos versenynaptára. A RabócsiRingen zajló amatőr körverseny bajnokság idén hat fordulóból áll majd, és egy versenyt továbbra is eldobhatnak majd az indulók, ám legalább három futamon továbbra is részt kell majd minimum venni az éves értékeléshez!

 

Az egyik legjobban fejlődő kupasorozat

Az egyik legdinamikusabban fejlődő kupasorozat! – nyilatkozta Pánya Péter nemrégiben, a versenyek statisztikáiban is jártas rally fotós. A tavalyi évben az öt forduló alatt az átlagos versenyző szám már elérte a 72-t ami óriási sikernek mondható a sorozat életében. A futamok színvonala és minősége úgy látszik elnyerte a versenyzők tetszését, és egyre többen szavaztak bizalmat a Rabócsiring-en zajló kupasorozatnak!

Nagy nyomvonal, baráti légkör, jó hangulat, magas versenyzői elégedettség

Talán ezek azok a szempontok amiért a versenyzői elégedettségi felmérésen a versenyzők 56,8%-a 5/5-ös osztályzattal „Szuper”-nek értékelte a bajnokságot, míg 40,5%-uk 5/4-es osztályzattal „Jó” voksot adott le. Ez azt jelenti hogy a válaszadók 97,3%-a pozitívan értékelte a Metal Race bajnokságot!

Új kategória, több verseny

A sorozat fejlődése 2024-ben sem állt le. A versenyzőket meghallgatva, bevezetésre került a Licences kategória, hogy az amatőrök versenye ne sérüljön. További jó hír hogy idén a kupasorozat már hat fordulóból áll, így még több versenyzésre van lehetőség! 

Öt LADA kategória, látvány értékeléssel

Természetesen a Ladások a Ladaracing.hu jóvoltából továbbra is kedvezményes nevezési díjjal, valamint széleskörű kategória értékeléssel állhatnak majd rajthoz! Az N-es széria Ladáktól az űrhajókig, idén is mindenkinek van esélye kupáért harcba szállni! Nem beszélve a nagysikerű látvány díjazásról, ahol a közönség is beleszólhat az értékelésbe!

A 2024-es Metal Race versenynaptár

 

 

További részleteket a versennyel kapcsolatban itt találtok. Kövessétek be a sorozat facebook oldalát a friss infókért!