Dénes Szabolcs űrideje Sajókazán!ŰRIDŐ! Nem csupán az figyelemre méltó hogy a déli páros megnyerte ezt gyorsaságit a Rally3-as mezőnyben, de érdemes egy pillantást vetni erre az időre közelebbről is!

A srácok ugyanis ezzel a 2.42.6-os idővel maguk mögé utasították többek között például az országos bajnok Janovich Roland – Csáthy Miklós Ladás párost is, valamint a mindig top esélyes északi bajnok szintén Ladás Bukulya István „Buksi” – Tatara Ákos kettőst! Buksiék az összes többi gyorsaságit behúzták a versenyen, ezt az egyet leszámítva! Ebben az irányban (Felsőnyárád – Sajókaza) háromszor teljesítették a szakaszt, és még ők sem tudták még csak megközelíteni sem Szabolcséknak eme idejét a legjobb körükben is közel 5 másodpercet kaptak. (Buksi eredményei: 2.59.9 – 2.49.2 – 2.47.2).

Ha tovább megyünk vissza az időben a 2014-es verseny leggyorsabb köre id. Csomós Miklós – Kandrák Csaba Opel Corsa 2.45.4. ugyanezen a versenyen a leggyorsabb Ladás, Szauer Gergő – Lehőcz Zsuzsanna Lada 2101 2.45.6. (Nem kis nevek ezek sem)

2017-ben a leggyorsabb Ladás Bukulya István 2.44.9. idővel és itt a leggyorsabb Tim Gábor volt aki egy Nissannal tudott jobbat menni mégpedig 2.41.5-öt. Persze ez semmit nem von le az érdemből, Ladával ez 42.6 még mindig etalon idő!

Ezek után lássuk ezt az elég feszes belsőt, a volánnal Dénes Szabolcs mellette Varga Kata Lada 2101 

Not bad. Not bad at all.