Csordás Kornél: Nem bírtam megállni hogy ne menjünk lapon!Csordás Kornél a mezőkövesdi R-Cup Challange futamán állt rajthoz nemrégiben és bár a terv az idő lett volna, végül a látvány sem maradt el a népesebb kanyarokban! Rövid beszámoló Kornéltól!

2022.09.24. R-Cup Challange Mezőkövesd

Nagyon jól sikerült a hétvégi versenyünk, az R-Cup Challenge mezőkövesdi futamán vettünk részt. A helyezést igazából nem néztük mert erőben még nincs ott a gép hogy jól elhelyezkedjünk, magunkhoz képest néztük az időinket de még is ott volt hogy látványra is mentünk.

Ez volt az első nagyobb bevetés a ladával a 2 salak versenyünk után de hatalmas meglepetés volt számunkra hogy ezt is tökéletesen és hibamentesen tudtuk vele abszolválni. Vannak terveink a továbbiakban fejleszteni az autót és ráfeküdni az eredményekre rendesen… De az élvezet és a csuszkálás sem fog kimaradni!

A legnagyobb élmény a nézőktől kapott hatalmas ováció volt a klasszikus mezőkövesdi kanyarokban. Nem is birtam megállni hogy ott ne menjünk lapon! 😀 Édesapám navigált nekem továbbra is, mint ahogyan Cereden is tette. Azt gondolom magunkhoz és a technikához képest tökéletesen helyt tudtunk állni. Az autót fejlesztjük mindenképpen!

Borítókép: Nagy Richárd LLR Photo – Rallylife,
Vízjelmentes képek: Horváth Patrik-Horváth Rally photography