Borbély MIhály Lada

Borbély Mihály: Maximálisan elégedett vagyok!Borbély Mihály csupán pár századdal maradt le az első helyről a Ladaracing körverseny 1.6 alatti kategóriájában a Lada VFTS-el, de így sem csalódott az eredménnyel!

2021.08.08. RabócsiRing, Máriapócs

Hogy tetszett az első Ladaracing körverseny a nagy nyomvonalon?

Nagyon tetszett. Örülök, hogy sikerült mind a három futamot teljesíteni. Sokkal izgalmasabb, több lehetőséget nyújt a megszokott nyomvonalnál.

Hogy bírta az autó a nagy meleget, meg úgy általában a versenyt?

Az autó felülmúlta magát, hiszen úgy indultunk neki a versenynek, hogy vagy húz vagy szakít! A gálán már mutatkoztak jelei annak, hogy a motor megérett a felújításra. Az utolsó körben túl is melegedett, ezért visszavettem a tempóból, ami meg is látszott az utolsó köridőn.

Sikerült a 2. helyet megszerezned amihez ezúton is gratulálunk! Elégedett vagy a futott időkkel, hogy látod? Vagy maradt még benne szerinted?

Köszönöm szépen! Annak ellenére, hogy az autó nem volt 100%-os, maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Nagyon örültem, hogy az első két futamon első voltam, szerettem volna megtartani, de így is állhattam a dobogón, ami felemelő érzés.

Összességében milyen volt a rendezés, a hangulat mi az ami jó volt és amiben esetleg még lehetne javulnunk?

Nem tudnék rosszat mondani a rendezéssel kapcsolatban, gördülékenyen zajlott a verseny. A legjobb, hogy mivel nem volt sok induló, tudtunk menni többször is a pályán. Együtt voltunk a családdal, barátokkal, nem unatkoztunk a futamok közötti időben sem.

Legközelebb merre tervezel rajthoz állni?

Jelenleg nem tervezem, hogy mostanában rajthoz állok, mert egy új motort szeretnénk építeni vagy a jelenlegit valahogy megjavítani, módosítani.

Szeretnél valakinek köszönetet mondani? 

Elsősorban szeretném megköszönni a szüleimnek, barátnőmnek, barátaimnak kis segédeimnek a szurkolást, támogatást. Édesapám segítsége nélkül nem tartanék itt. Az autó elejétől a végéig a saját keze munkája. Büszke vagyok rá, hogy ilyen jó szakember.

Köszönöm a válaszokat, és bízok benne hogy mihamarabb újra látunk megújult erővel!

-Hunyadi

Borbély Mihály