Tóth „Ajola” Attila – Tóth István Lada VFTS Rally Legend 2023 összefoglaló videó!Az idei Rally Legendes „tudósításunk” nem jöhetett volna létre Ajola azaz Tóth Attila nélkül, akinek a meghívására verődtam hozzá az őrült brigádhoz kereken egy hétre. Az első pár nap történései nem kerültek bele az összefoglalóba, talán elhiszitek nekem mindenkinek jobb ez így, a 7 napra jutó több mint 12 literes pálinkafogyasztás így is beszédes adat, (és akkor még a sörről nem is beszéltünk) de annyit elárulhatok a legőrültebb csapat akikkel valaha is találkoztam.. Szerencsére azért nagyjából dokumentáltuk a versenyen történteket is, íme az ő videójuk!

Rally Legend 2023

Ajola érdeme nem csak az hogy neki köszönhetően volt ott a „Ladaracing” idén San Marinóban, hanem a Ricsis licitre felajánlott póló ötlete is. A ralis világsztárok, valamint a Ladások által aláírt ereklyére a licti a tegnapi napon zárult így újabb 160.000Ft-al tudjuk segíteni barátunk gyógyulását. 

Meg se próbálom leírni a hét történéseit, jelzem nem is lehetne olyan eseménydús volt, de ami fontos az benne van a lenti videóban, a többi pedig a Legenden marad. Ezúton is szeretném megköszönni a srácoknak ezt a pazar túrát, felejthetetlen élményekkel teli hét volt! Gratulálok a csapatnak és remélem jövőre is ott lesz a zöld VFTS a La Casa-n, a Le Tane-n és a Piandavello gyorsaságikon! – Hunyadi