A Metal Race bajnokság állása 2 forduló után!Így áll a Ladaracing Sprint bajnokság két fordulót követően! Pontegyenlőség az élen az N csoportban, de még az összes többi csoportban is izgalmak várhatóak a dobogóért!

Metal Race Bajnokság 2022

Két forduló zajlott le ezidáig a Metal Race bajnokságban ahol a srácok négy külön Lada kategóriában mérik össze tudásukat és gyorsaságukat a máriapócsi aszfaltcsík legnagyobb nyomvonalán!

A szabályok értelmében egy versenyt mindenki eldobhat majd, ennek fényében még kiélezettebb csaták várhatóak a hátralevő fordulókban!

Az N csoportban Buszlai Tibor és Juhász Csabi oda-vissza verte egymást az eddigi két versenyen, de a harmadik helyért is nagy csata várható Hudák-Botond Attila, Stekler István, Oláh Sándor jelenleg az üldözők de három forduló alatt még bárki odaérhet! Az A csoportban Pallai Levente és Smid Zoltán az élen, a harmadik helyen pedig még semmi nem dőlt el de Juhász Dániel legutóbbi győzelmével felzárkózott a dobogóra. Pallai Levente magabiztosan uralja a H-t is, de mögötte Szabadi János és Szoka Peti biztosan fog még majd közelebb is zárkózni a Tűzoltó kockához. Szala két győzelemmel és pályarekoddal magabiztosan viszi a H+ kategóriát, meglátjuk sikerül-e esetleg Ecsy-nek megszorongatnia, a dobogóért pedig Vonza Tibi és Remiann Krisztián is nagyot fog menni abban biztosak lehetünk!

A Show kategóriának egyelőre nincs éves értékelése, mert még magának az értékelésnek is tesztelgetjük a legjobb megoldását, a harmadik fordulóban ismét egy új pontrendszert próbálunk majd ki, de a végeredmény gerincét továbbra is a közönség szavazatai alkotják majd!

Izgalmasan várjuk tehát a folytatást Augusztus 7-én ismét felzúgnak a motorok a RabócsiRingen, a nevezés már elkezdődött!

Ha szeretnél egy jót autózni és felkerülni a pontversenyes tabellára itt megtalálod a részleteket!

Ha esetleg bármilyen elírást véltek felfedezni a táblázatban kérlek jelezzétek felénk!