Kálmánczi – Schmidt: Nem estünk még nagyot, de most a Mecsek Rallye-n sikerült! + BELSŐ



Sajnos a Mecsek Rally-n hatalmasat esett a Kálmánczi Balázs – Schmidt Balázs páros, ráadásul a fiúkat mentő vitte le a gyorsaságiról. 
A két Balázs beszámolóját olvashatjátok a versenyről és, hogy láthatjuk-e még őket a versenypályákon!

Szenzációs autóval vágtunk neki az idei versenynek, Magyarország legjobb Lada VFTS-ével! A csapat nagyon kitett magáért, nagyszerűen felkészített versenyautóval álltunk rajthoz.
Mi is sokat készültünk testileg-lelkileg, nagyon szeretjük ezt a hazai versenyünket.

Nagy csatákat vívtunk a srácokkal, ez a P12-es család nagyon jó kis brigád, Gurigáék, Vizelliék, Bodogánék, Verébék, Szőnyiék. Igazi harcosok vagyunk! Igazi kis „adok-kapok” voltak az első napon! Talán most egyenrangú félként kezeltek bennünket…
Nagyon picin múlott, hogy sikeresen teljesítsük az első napot. Sajnos nem jött össze nekünk, hogy végig érjünk ezen a jól megszervezett, megrendezett versenyen.

Sokszor megtapasztalhattuk, hogy milyen a mennyországban lenni, mert sok szép sikeres versenyünk volt, de most pillanatok alatt a pokolban érezhettük magunkat! Szörnyű érzés volt.
De nem csüggedünk, nem adjuk fel a versenyzést, ha a Praktistar InterCars csapatától továbbra is kapunk lehetőséget, szeretnénk bizonyítani, hogy megérdemeljük az eddigi bizalmukat, ránk fordított energiájukat!

Hálásan köszönjük az üdvözleteket, az aggódó szavakat! Vicces Balázs sikeres sarokműtéten van túl, mindketten a javulás útján járunk!

Végezetül pedig jöjjön egy belső felvétel az ötödik, márévárai gyorsaságiról, ahol kategória első időt autóztak a fiúk!

Képek: Bitto Zsolt – Rallymedia.tk || Jordan – Rallyheart.hu || Heidinger Gábor