Meghódítja Amerikát a magyar VFTS!Mint arról már korábban hírt adtunk, Csipai Zoltán révén egy igazi magyar Lada VFTS került ki az USA-ba, egészen pontosan Floridába.

A sikeres vállalkozó nagy terveket szövöget, és ha minden jól megy még több Lada szállhat repülőre! Az autót bemutatták a nagyérdeműnek is a West Palm Beachen megrendezett SuperCar Week Sunday Show-n, ahol Lamborghiniket, Maseratikat, Ferrarikat megszégyenítve, a rendezvény egyik legnépszerűbb autója lett!

A kiállításon számtalan méregdrága autót tekinthettek meg a kilátogatók a Rolls-Roycetól a Lamborghini-ig, ám a szovjet csoda mondhatni jobban lenyűgözte az embereket hiszen luxusautókat szinte minden nap látni arrafelé, ellentétben egy Lada VFTS-el! A Palm Beach magazin külön kiemeli az autót a beszámolójában, amit angol nyelven IDE KATTINTVA olvashattok el, és képeket is itt találtok a rendezvényről!

Csipai Zoltán tavaly vásárolta meg az autót Vizelli Károlytól a testvére segítségével, és ezután repítette ki az USA-ba. Azt tervezi hogy épít egy ringet a környéken, ahol Lada VFTS-eket lehet majd bérelni és kipróbálni! Egyelőre még folynak a tárgyalások a befektetőkkel, de itthon már mindenki készen áll. Az már biztosnak tűnik hogy a Ladákat a Sándor Racing (SRS) fogja építeni, mind új lesz és mindegyik új szekvenciális váltóval lesz szerelve a Gabura Racing-tól! Remélhetőleg a nyár elejére már beindulnak a dolgok – mondta Zoltán.
Lada Racing Club lesz a neve, és már a logó is elkészült! A történésekről folyamatosan beszámolunk majd oldalunkon!