A jövő most kezdődik! – Íme az új Ladák!Az európai terjeszkedés folyamán hazánk az első ország ahol a Lada hivatalosan is képviseltetni fogja magát. Mi is ott jártunk nemrég a sajtótájékoztatón, ahol ismertették a terveket, és bemutatták az új autókat is! Most megmutatjuk nektek is!

A jövő most kezdődik!

Visszatér a Lada! És ez nem is egy távoli jövőkép, már idén besétálhatsz majd az új Lada szalonok egyikébe és megveheted a vatta új null kilométeres Ladák egyikét. A Lada 3 modellel rajtol el, melyek között megtalálható a klasszikus „Niva”, ami igazából már 4×4 névvel kerül majd bevezetésbe, valamint a Granta és a Kalina melyből szerencsére a sport változat is elérhető lesz, ami elég patentnak ígérkezik, bár tudjuk-tudjuk, rossz helyen kapar meg minden, de azért mi már várjuk melyik elvetemült fogja először beledobni a keretet és meglógatni az egerbaktai gyorsaságin tavasszal! 🙂 A cég 2016-ban a piac 1%-ának meghódítását tűzte ki célul, ami elég szerény ha figyelembe vesszük hogy a Dacia képes 4%-ra… A WTCC-s Vesta egyenlőre nem lesz.
A brigád jófejnek tűnik, már megjárták a soltvadkerti LCH talit is, reméljük jövőre eltudjuk őket csalni Máriapócsra az LR Gálára hogy megtudják milyen egy VFTS-ben utazni mondjuk Vizelli Karesz mellett!
Ja és még valami. A cég foglalkozni fog a régi modellekbe való alkatrészek forgalmazásával is, szóval szert tehetünk majd eredeti alkatrészekre is! Alább a hivatalos közlemény valamint a képek!

Bemutatkoztak az új LADA modellek

A LADA Hungary megmutatta, hogy konkrétan milyen autókat várhat majd a magyar piac. Lesz itt Granta, Kalina és 4×4, mindhárom típusból több modell is. Izgalmas és sok szempontból kielégítő a termékkínálat, családi, sport,cross, kombi és munkagép is szerepel a repertoárban. Megbízható LADA motorok, tartósság és kiváló ár – ezt kínálja majd induláskor az importőr. A nyitás az óriási érdeklődés miatt vélhetően következő évre csúszik, viszont akkor már országos lefedettséggel.

Budapest, 2015. szeptember 11. – Gőzerővel zajlanak az előkészületek a LADA Hungary háza táján. Épül a szalon, kezelik az érdeklődőket, zajlik a hálózat kiépítése és ami ma a legfontosabb, megmutatták élőben is, milyen autókat várhatunk majd az induláskor.

Alapvetően három típusban dübörög majd az 1.6-os benzines, saját fejlesztésű LADA motor: Kalina, Granta és 4×4 érkezik. Grantából a Sedan 4 ajtós, valamint facelift-elt 5 ajtós csapott hátú Liftback változat, Kalinából rendelhetünk Cross, Sport, Combi és Hatchback verziót, a 4×4 pedig a hagyományos, már bizonyított Classic konstrukció mellé hozza az Urban változatot is, ami nagyobb kényelmi faktort és pofásabb külső elemeket ígér. Széles a repertoár, mindenki találhat autót a saját szájíze szerint.

Hatalmas az érdeklődés, melyet várhatóan egyetlen budapesti szalon nem fog tudni kielégíteni. Ezért hosszas mérlegelés után a LADA Hungary az országos hálózat kiépítése mellett döntött. Így várhatóan jövő év elején nyitnak majd a LADA szalonok, de akkor országszerte.

„Tudtuk, hogy nagy lesz a visszhangja a LADA visszatérésének, de ekkora érdeklődésre legmerészebb álmainkban sem számítottunk. Nagyon örülünk a régi és új LADA rajongóknak és szeretnénk őket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy már az elején országos hálózattal indulunk.” – fűzte hozzá Markó Zoltán a LADA Hungary projektigazgatója.

Lada Hungary Kft

no images were found