Barnóczki Patrik és Szabó János sikerét hozta a 2022-es LADA LÁTVÁNYSHOW! Eredmények!



Két kategóriában mérték össze tudásukat a jubileumi AllStar Gálán az amatőrök, de a lényeg ugyanaz volt: Csak keresztbe!

Amatőr Lada Látvány Show 2022

Ebben a kategóriában többnyire a bukócső nélküli Ladások mérhették össze tudásukat, és azért írjuk hogy többnyire hiszen szervezői engedéllyel bukócsöves autóval csatlakozhatott az amatőrök mezőnyéhez a mindössze 14 éves Faragó Roland is. A versenyzők a pénteki külön edzések, majd a szombati gyakorló körök után 2 pontozott kört teljesítettek, amelyet a három drift bíró Grózinger Zsolt, Zamecz Norbert, és Varga Tamás értékelt.

Szoros volt a verseny, végül azonban a legügyesebb Barnóczki Patrik lett a piros KPM-es kockával, második helyet ítéltek oda Kiss Bence Tamásnak a jól ismert LUR-os gombszeművel, harmadik helyre pedig a külön engedélyes ifjú titán Faragó Roland terelte be a kockát. 

TOP 8 pilóta eredménye:

  1. Barnóczki Patrik 85 pont
  2. Kiss Bence Tamás 44 pont
  3. Faragó Roland 30 pont
  4. Garai Gergő 23 pont
  5. Stelbaczki Tamás 20 pont
  6. Domoszlai Bence 15 pont
  7. Molnár Sándor 5 pont
  8. Mányik Janó 5 pont

Félprofi Lada Látvány Show 2022

Itt is nehéz dolga volt a bíráknak hiszen az indulók száma is népesebb volt, illetve elég sokan autóztak parádésan. Mivel megcsappant az AllStar mezőny, ezért Top4-et választottunk akik mindannyian csatlakozhattak a Gálásokhoz. Negyedik helyre terelte be a már LR Gálák alap résztvevőjének számító Furik Peti a sárga gombost, harmadik helyre pontozták a bírók Gellén Róbertet, az ezüstöt Szabó Gábor szerezte meg az SP-s 2107-el, első helyre pedig Szabó Jánost ítélték a szürke VFTS-el! 

TOP 8 pilóta eredménye:

  1. Szabó János 85 pont
  2. Szabó Gábor 80 pont
  3. Gellén Róbert 76 pont
  4. Furik Péter 75 pont
  5. Juhász László 72 pont
  6. Sütő Szebasztián 66 pont
  7. Gyarmati László 65 pont
  8. Hajdú Szabolcs 62 pont

Különdíjasok

A verseny után két különdjíast választottunk ki. Az egyik az a Hajdú Szabolcs aki látványosan és szépen autózott, ám sajnos rendesen összetörte az autót. A szervizben azonban a fél depó összefogva azon dolgozott hogy lábra állítsák a gépet. Hatalmas taps mindenkinek aki ott volt, és Szabinak is aki nem ismer lehetetlent és végig vitte a dolgot!

A második különdíjat pedig az az Urszuly Péter nyerte el, aki a mezőny talán legszerényebb képességű autójával érkezett, azonban a sport és a Ladázás iránti hozzáállása és szenvedélye Petinek és a Cukrász Racing Team csapatának egészen példaértékű! Reméljük sokáig láthatjuk még őket a pályán!

Köszönjük a részvételt mindenkinek, és hogy komolyabb baleset nélkül hoztátok le a versenyt srácok! Bravó!

Ne feledjétek a jövőévi felkészülés már Augusztusban elkezdődik, hiszen 7.-én Metal Race Lada Körverseny a RabócsiRingen ahol szintén van Lada látvány kategóriánk! Várunk titeket ott is szeretettel!

Képeket a versenyről itt, illetve a facebook oldalunkon találhattok!