Vasárnap 4 év után újra salak körverseny Debrecenben, Vizelli és Vida részvételével!Hosszú szünet után térnek vissza a ralisok a debreceni salakmotorpályára, ahol most vasárnap március 12-én ismét autós körverseny kerül majd megrendezésre számos Ladával a mezőnyben!

 

Salak Aréna 2023

A verseny az idén először elrajtoló kizárólag Debrecen határain belül zajló Kárai Exclusive Kupasorozat első fordulójaként kerül megtartásra. Ekkora szünet után egészen biztosak lehetünk benne hogy látványban nem lesz hiány, a helyi srácok jó régóta kivannak már éhezve a salak oválra a környéken! Mi sem mutatja ezt jobban mint a tény hogy 35 perc alatt betelt a 100 férőhely a versenyre!

A népes mezőny és a rengeteg Lada mellett, lesznek meghívott pilóták is, ott lesz például Vizelli és Vida Sanyi is akik biztosak lehetünk benne hogy megmutatják majd hogyan kell autózni a salakpálya nyomvonalán!

A kilátogató nézőknek nem csupán az olcsó jegyárak, (1500Ft felnőtt jegy, 14 év alatt díjmentes) és a szuper hangulat lesz garantált, hanem az értékes nyeremények is! A belépőjegyek ugyanis tombolaként is szolgálnak majd amellyel értékes ajándékokat nyerhetnek a kilátogató nőzők!

Március 12-én vasárnap tehát irány Debrecen és a Perényi Pál Salakmotor Stadion!

További részletek a verseny hivatalos oldalán: www.wisemedia.hu