Rendőr Zsigulik foglalták el Budapestet!Szombaton rendőr Ladák foglalták el és zárták el Budapesten az alkotmány utcát, sőt még vízágyú is volt! Filmet forgatnak a napokban Budapesten.

30 éve volt a taxis blokád

A film az taxisblokád eseményeit dolgozza majd fel és mint az a képen is látszik egész jó kis flottát verbuváltak össze az egykori ezerkettesekből! Az országot négy napra lebénító és a nem sokkal azelőtt megválasztott Antall-kormányt csaknem megbuktató sztrájk a benzinárak drasztikus megemelése miatt robbant ki. (Lehet a mostani kormány ezt akarta megelőzni a benzinárak befagyasztásával? ) Akkor a fővárost alig lehetett megközelíteni, és a metrót leszámítva a tömegközlekedés is szünetelt Budapesten, most viszont csak az Alkotmány utcában állt le a forgalom.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Bérelj te is Rendőr Ladát

Egyébként mint megtudtuk ezek a  rendőr Ladák bérelhetőek is saját honlappal rendelkeznek a rendorladaberles.hu-n még kocka Ladájuk is van ha valaki azt preferálja az esküvőre, születésnapra, vagy szabaduló bulira! 

Szomorú hogy mára a kékek elfelejtették honnan indultak és ma már egyből kiszednek vegzálni ha meglátnak egy Zsigulit, tisztelet persze a kivételnek.

forrás: rendorladaberles.hu