Rég éreztük magunkat ilyen jól…Az SRT Szlalom Erdélyi György és Dredán György számára is jól sikerült, olyannyira, hogy várják a következő alkalmat. Hogy pontosan mi is történt és mit terveznek még az idei pár hétre, arról beszélgettünk.

Gyuri, mi tetszett annyire ezen a versenyen?

Nekem szinte minden! Nagyon jó volt a pálya és a hangulat is. Többektől hallottam a véleményhez hasonlóan, hogy végre egy jó szervezés és mennyire hiányoljuk. Természetesen az sem elhanyagolható abban, hogy mennyire ott volt a szeren ez a nap, hogy az autó, mintha új életre kelt volna. Össze sem hasonlítható azzal, ahogy utoljára mentem vele.

Akkor ezek szerint elégedett vagy a módosításokkal?

Igen, teljes mértékben, annyira jól ment, végre újra élveztem a versenyt, mint ahogy a Suzukival is egy időben. Mivel ennyire pozitív volt az élmény nem is állok le és a Szilveszter Rallye előtt megmozgatom még a vasat.

Hol tervezed ezt véghez vinni?

Visszatérek a jól bevált betonplaccra, mégpedig a Kiskunlacházi reptéren fogjuk kicsit még edzeni a kicsikét a nagy finálé előtt. Sosem árt, ha többet tesztelünk. Igaz, az idő annyira nem kedvez, de ismerjük ezt, hiszen voltunk már FRT-én 40 fokban, szélben, esőben és fagyban is.

Gyurci, számodra hogy sikerült a váltóteszt?

 Köszönöm az jól, de még nagyon a barátkozás elején járunk, nagyon furcsa volt, hogy nem a megszokott helyen találom a sebességeket. Ez meg is látszott, hiszen a 4 körből az első kettőn még kerestem, hogy hol vagyok és utolsó kettőt mondhatnám, hogy jobban sikerült.

Amennyiben lesz még ilyen szlalom tervezel indulni?

Igen, mindenképpen, mert közel van és jó a pálya, egy kicsit lehetne hosszabb, vagy akár több kör, de egyébként minden rendben volt.

Ezek szerint épségben megúszta a Lada versenyt és sikeresen levizsgázott?

Igen, főleg azért sem toltam annyira, mert ment a verseny után műszaki, úgyhogy végre megkapta a rendszámot és számolom vissza a perceket a Szilveszter Rallye-ig. Nagyon régóta vártam arra, hogy mehessek és méghozzá a saját Ladámmal, az egyik álmom válik most valóra.

Köszönöm a riportot és sok sikert az FRT-hez, illetve majd a Szilveszter Rallyehoz.

Képek: Hajóka

Forrás: Csapassunk.hu

Partnereink:

Biotech USA, P92 RDI Kft., IEJ Zrt. – Így élj jobban, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Clone GSM – mobil szaküzlet, Katona motor, ShoFruit, IP, Gumisember, Dynamic Design, Rallyfeeling, KoKo Trans Sped, Win-Win Position Kft., Hepi s.r.o , Harmdigital Kft., DP Copy, Well done Kft., Rotáció Kft., Festék Szertár Kft.