Lada őz gázolása!

Axel – Sumalán Eger Rally Gy7 őz elütés!Az Axel – Sumalán páros őz (szarvas) gázolás az idei Eger Rallyn. Láttunk már egy-két hasonló esetet de még mindig brutális és sokkoló látni hogy mennyire letudja rendezni az autót egy ekkora állat, illetve hogy mennyire semmi esély nincs az ilyen eset kivédésére az adott pillanatban. Szerencsére szegény jószágon kívül nem sérült meg senki.

Mint azt többen jelezték kommentben a Facebookon ez az őz igazából egy szarvas, mégpedig egy nőstény volt. RIP

 

„..g_ci hát ezt hogy??? hogy ge_ci?”

Annak ellenére hogy Axel bravúrosan megfogta az autót az anyagi kár így is jelentős lett. Ezzel az őz az életén kívül a srácok versenyének (előfutásának) is véget vetett sajnos. 

Őz baleset eger rally

Őz (szarvas) gázolás ötödik telin. Csehovics Alex – Sumalán Balázs Eger Rally 2020

Lett kár a Ladában de összességében azért járhattak volna rosszabbul is ha berobban mondjuk egy ekkora állat a szélvédőn ilyen sebességnél.  Szerencsére azért az ilyen őz, szarvas stb gázolás elég ritka a magyar rally sportban. Valószínűleg nem tévedünk ha kijelentjük hogy a civil autós forgalom sokal több állattal végez mint a versenyzők.

Hogy azért valami jóval is tudjunk szolgálni jövőhéten érkezik egy válogatás a fiúk hétvégi legjobb fordulásaiból, iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra hogy ne maradjatok le róla!