Nem lesz több Ladaracing All Star GálaMinden változik szokták mondani és bizony a változás szele most minket is elért. Hogy ez jó vagy rossz, azt most még nem tudjuk, de idővel minden kiderül majd.

 

The End Ladaracing All Star Gála
 
Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves követőnket, hogy a Ladaracing AllStar Gála, tíz év működés után, jelenlegi formájában nem kerül többet megrendezésre.
 
Megdöbbenve fogadtuk a hírt a drifting.hu részéről, hogy tíz év sikeres együttműködés után, a továbbiakban a ladaracing.hu és annak csapata nélkül kívánják majd megrendezni az eseményt.
Döntésüket bár váratlanul ért minket, elfogadjuk és tiszteletben tartjuk, hiszen ahogy 2013-ban ők döntöttek úgy hogy elindítanak velünk közösen egy új rendezvényt amely immáron évtizedes hagyománnyá vált, úgy most is ugyanúgy az ő joguk, elhatározásuk azt mondani hogy elengedik a közös koprodukciót.
 
A ladaracing.hu csapata nevében szeretnénk mindenkinek megköszönni ezt az elmúlt tíz évet! Fantasztikus volt! Köszönet jár mindenkinek aki valaha is ellátogatott a rendezvényre, szurkolt, bulizott, jól érezte magát! Köszönet az együtt átmulatott éjszakákért, és a hajnalig tartó beszélgetésekért! Köszönet minden amatőr versenyzőnek a részvételért, az aszfalton elrugatott gumikért, a koppanásig széthajtott motorokért, az összeroppantott karosszériákért! Köszönet minden AllStar Gálás meghívott pilótának aki eljött akár a szomszédból, az ország másik végéről, vagy akár a határainkon túlról is, és végig kapartatta ezt a két napot az LR fanatikusokért, értünk! Köszönet minden támogatónak aki a rendezvény mellé állt! Köszönet a sztárvendégeknek, a sportbíróknak, a szpíkereknek, a segítőknek, a RabócsiRingnek és mindenkinek aki kicsit is hozzátett hogy ott lehettünk és átélhettük ezt az egészet! Jó buli volt veletek! A rendezvényt ugyan elvehetik tőlünk, de ezek az emlékek már örökre megmaradnak nekünk.
 
A ladaracing.hu természetesen mint weboldal és online közösség megmarad, és továbbra is mint ahogy eddig, immáron lassan 20 éve, hirdetjük tovább az igét ameddig még kitart a lendületünk. Mert Őrület Ez!
 
Baráti üdvözlettel és köszönettel
Hunyadi Zoltán és a Ladaracing AllStar csapata: Horváth Norbert, Jágity Sándor, Szilágyi Richárd, Baranyi Sándor, Béres Krisztián, Mátyás József, Szabad Richárd, Szikszai Béla, Makó Zoltán, Papp Norbert