Minden infó a hétvégi körversenyről!Idén is elképesztően gyorsan betelt a körversenyünkre a nevezés, és utólag is számos érdeklődést kaptunk még aminek nagyon örülünk. Reméljük idén is egy remek versenyt tudunk majd nektek összehozni akárcsak a tavalyi évben! Jöjjön tehát a lényeg!

A versenypályát a hátsó versenyzői bejáraton közelítsétek meg. A bejáratnál a körversenyre benevezett versenyzők listája le lesz adva.
Versenyző + 1 szervizes jogosult a nevezéssel a belépésre + 1 szervizautó. A karszalagokat a személyazonosság igazolásával kapjátok meg. 

A trélereket a tréler parkolóba kell elhelyezni kötelező jelleggel!

Július 14. Szombat

06:30-08:00 Lada + Lada Gála gépátvétel!!!

A gépátvételen történik a hivatalos regisztráció, rajtszámok és kötelező matricák kiosztása! Csak azon autók hajthatnak fel a pályára amelyek a szükséges matricákkal rendelkeznek!

Követelmények: Bukócső nem kötelező ám a egy rendes futómű, fékek és egy korrekt kaszni igen! Verseny üléshez verseny öv, gyári üléshez gyári öv! Versenyzéshez bukósisak, zárt ruházat kötelező!

3×3 kör, fotocellás időmérés, 100% aszfalt!

Kategóriák:

1.6 alatt
1.6 felett
Licences (ide tartozik minden All Star Gálán is induló, továbbá SP rendszámmal rendelkező autók)
SHOWMAN 

07:30-08:00 Lada körverseny Eligazitás, Biztonsági
08:00-09:30 Lada körverseny 1
08:15-09:15 Lada gála Drift Eligazitás Kvali + Tsuiso
09:30-10:30 Lada gála edzés 1
10:30-12:00 Lada körverseny 2
12:30-13:30 Lada gála edzés 2
13:30-15:00 Lada körverseny 3
15:00-15:30 Lada gála edzés 3
15:30-16:00 Lada körverseny döntő (időmérés) 
(*bármilyen okból történő csúszás esetén, /időjárás, hosszabb műszaki mentés/ a döntőket nem tartjuk meg, és a napközben autózott időeredmények sorrendje lesz a végső sorrend!)

Értékelés:

Minden kategóriából a 3 legjobb időt autózó jut be a nap végi döntőbe, ahol egy újabb menettel döntenek a kupák végső sorrendjéről! 

A SHOWMAN kategóriába külön nevezni nem szükséges, a harmadik felmenetel előtt mindenki eldöntheti időre avagy látványra szeretne-e autózni. Azok közül akik látványra autóznak ezen gyorsaságin, a legügyesebbek díjazásban részesülnek! A látványt a drift szabályai szerint értékeljük, leegyszerűsítve: minél szebben keresztbe, a felfestésekben csúsztatni az autót, úgy hogy az autó kerekei ne hagyják el az aszfaltot, és ne legyen megforgás! 
A SHOWMAN díj nyertese megkapja a jogot az indulásra a vasárnapi All Star Gálára amennyiben vállalja a megmérettetést!

A döntők után nincs vége a napnak, sőt akkor indul csak igazán! Várunk mindenkit a felnidobó versenyre, lányokat is(!) továbbá idén is erős mezőny ígérkezik a csapat sörváltó versenyre!  (3fős csapatokat várunk)

Később indul a buli a teraszon live DJ-vel, kisorsoljuk az All Star Gála vasárnapi párosításait, jön a Bestiák és természetesen most is lesznek Topless lányok! A buli addig tart ameddig bírjátok!

Akik két napra maradnak, azoknak vasárnapra sem kell letenni a slusz kulcsot, hiszen beteheti a Ladát a kiállítási területre a Lada szépségversenyre, melyet Balázs Öcsi fog idén lezsűrizni, és melynek során közel 30 kupát osztunk majd ki! Sőt ne feledjétek még vasárnap szintén felmehettek a pályára a nagyközönség előtt, a Lada felvonulás alkalmával! Utána pedig megtekinthetitek a nagyokat, a 6. Ladaracing All Star Gálán! 

A KEMPING INGYENES!

Jó szórakozást!

Ha továbbra is van kérdésetek a hivatalos LR Gála facebook oldalon feltehetitek azokat!