Megnéztük a 18 milliós Lada VFTS-t! – Látogatás a Vasy Racing Service-nél! | 1. RészNemrég azzal keresett fel minket Vida Peti hogy készült nála egy egész pofás kis Lada VFTS, és hosszú idő után úgy néz ki célba ért a projekt. Mivel az autó azonnal eladásra megy, azt kérdezte nem-e osztanánk meg az oldalon a hirdetést. Nekünk jobb ötletünk volt!

 

Irány Nyíregyháza, a Vasy Racing főhadiszállása

Sajnos hosszas egyeztetés után sem sikerül összehozni a találkozót olyan elfoglalt volt Peti a rengeteg munka végett, de biztosított róla hogy ha Vasy (Vaskó Norbert) beszél majd az autóról talán még jobban is járunk majd hiszen ő építette. Így indultunk el Nyíregyházára (na meg kicsit szétcsúszva az előző esti havazásnak köszönhetően) hogy megnézzük a VFTS -t amely több mint 2 éve épül.

40 perces Live-al kezdtük a műsort

A nemrége felszetelt Ladaracing TikTok csatornán végig követhettétek az előkészületeket, sőt azok akik ott voltak, kérdéseket is feltehettek, amelyeket a videó végén feltettünk Vasynak! Ha nem szeretnél lemaradni a következő ilyen megmozdulásról kövess be minket TikTokon is!

46 000 euró és repeszthetsz

Az autóba ha beleszerettetek megtaláljátok a Rallycarsforsale honlapján, ahol 46 000 euró azaz kb 18 millió forint a  kikiáltási ára. Kicsit zsebbenyúlós tehát a dolog, de nem érdemtelenül, miután vasi töviről-hegyire elmesélte az autó tartalmát, boldogan perkálnánk ki érte azt a pénzt ha lenne. És hogy mi kerül ennyibe egy Ladán?! A videóból minden kiderül!

 
Kamerát meg még szoknunk kell! 

Vasy Racing Service

Vasy-t mi csak most ismertük meg személyesen de  egy olyan embert ismerhettünk meg aki tényleg minden porcikáját ismeri ezeknek az autóknak, és alkatrészeinek. Korrekt és teljesen profi, nem a legyek hordták össze a tavalyi ORC bajnoki címet Karsaiéknak, pláne annak tudatában hogy tudjuk Zsoltiék adtak nekik munkát rendesen! Minden bizonnyal nem utoljára jártunk a Vasy Garázsban!

A Vasy Racing Service-t a facebookon itt tudjátok követni!

A második részben Karsai villáminterjú, AXE Lada és további műhely érdekességek!

A folytatásban interjút láthattok a jelenleg mankóval járkáló Karsai Zsoltival, és bemutatunk még pár dolgot a Vasy műhelyből, például Dán László új kockáját is, de megtudhattok pár érdekességet alkatrészekről, sőt még a hibrid Suzukikről is.

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, hogy értesülj a folytatásról!