VIDEÓ: Karsai Zsolt és a Lada S2000 1. RÉSZInterjú Karsai Zsolttal, aki mesélt nekünk a korai évektől kezdve egészen napjainkig! Megtudhatjátok miben más mostanában egy verseny mint régen, miért döntöttek a Honda motor mellett, és milyen érzésekkel tért vissza a hazai rally közegbe! Na meg persze a folytatásban lesz szó bőven az autóról is!

Irány a YouTube!

Mint azt korábban bejelentettük, idén feltámasztjuk a Ladaracing YouTube csatornát hamvaiból, ennek első jeleit már láthattátok hiszen remek belső felvételeket szereztünk a Salgó Rallyról, de idén újra élesztjük az évekkel ezelőtti versenyzői látogatásainkat is, ám immáron videós formában rögzítjük a látottakat-hallottakat. Ha tetszik a dolog ne felejtsetek el feliratkozni a csatornára!

Az első rész, az új korszakban

Első utunk Nyíregyházára vezetett, a nemrégiben visszatért Karsai Zsolthoz, aki az ORC P13 kategória egyik nagy esélyese az S2000 motoros kockával ami a tavalyi perec óta újra mutatós állapotába került. A videó első részét alább találjátok és nem árulunk el nagy titkot hamarosan jön a folytatása is ahol az autó bemutatásán lesz a hangsúly.

Ha tetszett a videó, írjatok kommentet, lájkoljátok és iratkozzatok fel a csatornára ha még nem tettétek volna meg!

Norbi képei a műhely pornóról: