II. Metal Race körverseny eredményekMinden szempontból jól sült el a vasárnap megrendezett második körversenyünk hiszen remek mezőny gyűlt össze, szép napsütéses novemberi időben és még jótékonykodtunk is! Ráadásul most minden kaszni megúszta a versenyt, bár igaz ami igaz egy pár Lada feladta a harcot már így a szezon végével.

2021.11.14. II. Metal Race LR Körverseny, RabócsiRing, Máriapócs

Hűvös időben de felfokozott hangulatban álltunk bele vasárnap reggel a gépátvételbe a második alkalommal megrendezett Metal Race körversenyen a szinte már otthonunknak számító RabócsiRingen! Próbáltuk pörgetni a reggelt, és szerencsére a versenyzőket se kellett noszogatni, szépen időben lezavartuk a regisztrációt és a gépátvételt! 

Összesen 44 Ladás nevezés érkezett be a kezdésre, ami talán a most debütáló új Ladás kategóriáknak is köszönhető! Időben kezdtük tehát az első kört ahol még a nyálkás aszfalt kicsit óvatosságra intette a fiúkat, akik ezúttal is a legnagyobb nyomvonalon teljesíthettek, ráadásul egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk hogy a kiírással ellentétben nem is három hanem négy kört teljesíthetnek a srácok egyszerre… Azért na, hát hol van még ilyen? Kiváló pálya, megfelelő versenytáv mi kell még! 

Délutánra a nap is kisütött és a szívünk is kivirult hiszen Regináért példaértékű összefogással jótékonysági licitet hirdettünk, Karsai Zsolt, Kovács Norbert és Kovács Ernő mellé lehetett beülni, és a felajánló jótevők éltek is a lehetőséggel Rácz Tibor, Pallai Levente és Molnár Lacika révén. A Fanatxstore is eladta az összes Ladás karácsonyfát, melyek által szintén anyagilag is hozzátettek a gyűjtéshez hogy a kis Regina mihamarabb meggyógyuljon. Az a kislány aki kezdetbben kicsit félénken ült be Somogyi Gergő mellé egy körre a verseny Ladába, aztán a végén meg már fülig érő mosollyal szállt ki abból! Máris megérte! 

 

 

A három kör leteltével most sem voltunk elrontói semminek, akinek még maradt elkoptatni való gumija, meg az is akinek nem, plusz egy óráig még kihasználhatta a RabócsiRinget egy kis gyakorlásra, így aztán reméljük most is mindenki kiautózta magát és jó szájízzel távozott a második versenyünkről, amire továbbra is várjuk az észrevételeket, javaslatokat a ladaracingmedia@gmail.com címre! 

Eredmények:

Lada N kategória

 1. Juhász Csaba 01:05:105
 2. Mányák Roland 01:12:229
 3. Oláh Sándor 01:12:416

A teljes kategória összes eredménye lentebb görgetve érhető el.

Lada A kategória

 1. Urbán Márton 01:00:308
 2. Juhász Dániel 01:00:856
 3. Pallai Levente 01:01:388

A teljes kategória összes eredménye lentebb görgetve érhető el.

Lada H kategória

 1. Szabadi János 01:00:712
 2. Reiman Zoltán 01:00:933
 3. Borbély Mihály 01:01:219

A teljes kategória összes eredménye lentebb görgetve érhető el.

Lada H+ kategória

 1. Szalánczi László „Szala” 00:56:183
 2. Csapó Attila 00:58:590
 3. Domoszlai Bence 00:59:196

A teljes kategória összes eredménye lentebb görgetve érhető el.

(Karsai Zsolt és Karsai Tamás visszalépett az értékeléstől *) 

Lada Showman kategória

 1. Csapó Attila Lada VFTS

Gratulálunk minden díjazottnak! A verseny jövőjéről később jelentkezünk!