Lakatos Mihály LAda

Ifj. Lakatos Mihály: Van még miben fejlődnöm!Idősebb és ifjabb Lakatos Mihály is volt a Ladaracing Lada körverseny nevezési listáján, és bár a házi csatát most a rutin nyerte, a fiatalságot kérdeztük milyen volt számukra a hétvége!RabócsiRing, Máriapócs 2021.08.08. 

Mit tud az autó jelenleg?

Az autóban jelenleg egy 1.6-os motor van egy nagy alapkoros acél vezérműtengellyel valamint 45-ös weberekkel okosítva.

Nem először voltál a RabócsiRingen, viszont abban majdnem biztos vagyok hogy először mentél te is a nagy nyomvonalon, mi a véleményed róla?

Nagyon tetszett a nagy nyomvonal jobban ki lehetett használni az autót a tempósabb részeken és reméljük hogy lesznek még versenyek ilyen formában a nagy nyomvonalon.

Volt e bármi technikai gondod a nap folyamán?

Kisebb technikai gondok adódtak először a gumi választással aztán a töltéssel voltak problémák de egy generátor cserével szerencsére sikerült megoldani ezt a problémát is.

Hogy bírta az autó a kettős terhelést? Mi az amiben fejlődnöd kell hogy utolérd az „öreget” 🙂 ?

Összességében elégedettek voltunk a versennyel nagyon jó volt az idő is a generátor problémát leszámítva az autó is tette a dolgát és meglepően jól bírta a kettős terhelést és a két különböző vezetési technikát. 
Igazából van még miben fejlődnöm saját meglátásom szerint hogy utolérjem az öreget! ? Kellene hogy egy kicsit bevállalósabb legyek egy- két kanyarban és a féktávokon is dolgoznom kell hogy minél rövidebbre vegyem azokat, aztán meg a kéz és láb összhangnak is van még miben fejlődni de remélem hogy rövid időn belül sikerül utolérni az öreget! ?

Mi a terv az év hátralevő részében?

Az év hátralevő részében szeretnénk minél több versenyre eljutni a több tapasztalat és rutin megszerzésének reményében.

Köszönöm a válaszaid, további sok sikert kívánok nektek!

-Hunyadi

Lakatos Mihály LAda