Egy nap alatt közel 50 nevezés érkezett a Ladaracing Feszt LADA körversenyére!



Hatalmas LADA banzáj van készülőben a Kakucs Ringen, ahol az új Ladaracing Gálát tartjuk majd Júniusban! Az amatőr körversenyre egy nap alatt közel ötvenen adták le nevezési szándékukat, és ez még csak az „amatőr” mezőny! A nevezés még mindig nyitva áll!

ladaracing feszt

Ladaracing Feszt 2023

Óriási az érdeklődés az új Ladaracing Fesztre, amelyre már elindult a nevezés az amatőr körversenyre! Több kategóriában mérhetik össze tudásukat a résztvevők, a LADA N, LADA A, LADA H, és az ŰRLADA, kategóriák mellett a látvány kategória továbbra is az egyik legnépszerűbb a srácok között!

Egy nap telt még el csupán de már közel 50 nevezés érkezett be, ráadásul a Ladaracinges Gálákról már jól ismert nevek mellett, egész sok új belépőt is találni a névsorban!

KÖRVERSENY RÉSZLETEK

Közel félszáz Lada tehát már biztosan lesz a Kakucs Ringen és ne felejtsétek el a LADA Szépségversenyt sem, ahová 12 kategóriában több mint 40 serleggel várjuk a legszebb vagy épp legviseltesebb Zsigulikat!

És még csak most kezdjük majd el felfedni a Gálások kilétét, valamint számos extra program is a tarsolyunkban van még, amiket hamarosan szintén bejelentünk majd! Száz szónak is egy a vége jó kis bulira van kilátás a Kakucs Ringen Június 16-17-én ahová akár kempingezni is tudtok jönni hiszen mind a két nap Ladás programokkal várunk majd benneteket, péntek este egy hatalmas LR partyval!

Részletek, programok és jegyárak: ladaracingfeszt.hu