Arnie: Ez egy buli verseny, közel a szurkolókhoz!Arni először volt az All Star Gálán, de nagyon úgy néz ki hogy nem utoljára! A verseny után beszélgettünk!

Első alkalommal vettetek részt a gálán! Hogy tetszett?

Sziasztok! Nagyon örültem a meghívásnak, hiszen még soha nem voltunk. Kicsit izgalmasra sikeredett, mert éppen hogy kész lett a motor a gálára. Szóval elhoztuk bejáratni a gépet, úgy gondolom jól sikerült. ?

Szombaton tudtatok elég sokat edzeni! Sikerült megismerni a pályát, kiválasztani a megfelelő gumi beállítást vasárnapra?

Nagyon fáradt voltam, mert nem sikerült sokat aludni, szombaton ültem mondjuk azt, hogy félév után először kocsiban.(Miskolc rally prologon kívül) Nem éreztem a csít, de a társaság miatt jó éreztük magunkat nagyon.

Szombat este sikerült belekóstolnotok egy kicsit az éjszakai partiba vagy inkább visszavonultatok?

Is-is. Viszonylag hamar elmentünk pihenni, erős volt az előtte lévő hetünk! ?

Elég nagy koncentrációt igényelnek a páros csaták a versenyzőktől, merőben más ez mint a rally? Mennyire volt ez nehéz neked?

Teljesen más! ? Nagyon furcsa volt, hogy pár méterre előttem ugyanúgy keresztbe megy valaki! ? szokatlan volt, de izgalmas! ? Minden menetben hagytam bőven követési távolságot, legyen hely korrigálni, ha én vagy az előttem menő hibázik. Nekem most nem fért bele egy kis kasznimunka. ?

Minden rendben volt az autóval a hétvégén, nem volt semmi technikai problémátok?

Semmilyen probléma nem volt vele, erős lett a motor is, jó volt kicsit tesztelni vele.

Mint beszéltük első részvételed volt, sok minden új volt ennek ellenére rögtön a top4-ben találtad magad! Ráéreztél a dolgokra?

Vasárnap már sokkal jobban ment, örültem, hogy ilyen nagy ladás nevekkel tudtam közösen pályára gurulni. ?

Volt itt egy félkézzel végig rajzolós integetős kör is! Hogy jött ez a gondolat?

Arra készültem egész hétvégén. ? Sokszor szoktam integetni, a versenyen a szurkolóknak, és hát megígértem Csipesz barátomnak, hogy lekarcolom egy kézzel a pályát. Teljesítettem neki, egy megforgás után önfeledten tudtam örülni egy kis integetéssel a 4. helynek.

Negyedik helyen végeztél, elégedett vagy?

Teljes mértékben. Ez egy buli verseny, de attól még ugyanúgy izgultam, hogy minél jobb eredménnyel zárjuk. ?

Mi a véleményed a Gáláról összességében?

Jó hangulat, kötetlen beszélgetések, és közel lehetünk a szurkolókhoz, beszélgethetünk velük, akik miatt érdemes ezt az egészet csinálni. ?

Jövőre?

Ha egybe lesz a Lada jövünk. ?

Mik a terveid az év hátralevő részére?

Hát a Salgó Rallye-n szeretnék támadni, ha minden jól megy a Ladával. Van még Miskolcról egy elintézetlen ügyem vele. ? Gyorsan és látványosan szeretnénk autózni a Salgó menti pályákon!

Köszönöm a támogatóimnak a kitartó együttműködést!

Együttműködő partnereink: Dolphio Technologies Kft., FER-VILL KFT., Solar Pro-Tech Kft., Budaörs Rádió FM 104.8., Henci Group Kft., H-D Innovatrans Kft., Truckport Hungary Kft., Virtech Labs Bt., Attalus Security Kft., TEN-LINE Kft., Ruhan Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., Multi Garage Kft., FoliaZ.hu., Extremelmenyek.com., Petersgumi.hu., Matricakell.hu – matrica webáruház., Kasza Motorsport., FervillSound Kft.,LEL Kft. Volvid Zrt., Simon és társai Kft., Cso-koto Kft., GPS-COM Kft.