• LR körverseny nevezés! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  LR körverseny nevezés!

  Itt tudtok nevezni a 2018-as amatőr körversenyre! Információkat találtok lentebb, amennyiben kérdésetek van azt esemény hivatalos facebook oldalán tudjátok feltenni!

  Lada Körverseny 2018, 3×3 kör, 100% aszfalt, Fotocellás időmérés, Bukócső nem kötelező! Nevezési díj utalással 10.000.- forint, (a helyszínen 12.000.- amennyiben marad hely) mely összesen 2 (egész hétvégés) belépőt tartalmaz. Maximum 60 nevezést fogadunk időrendi és az utalás beérkezésének sorrendjében. A közleményben írd be a neved és a kocsid típusát ! Az összeget ide várjuk:

  Hunyadi Zoltán
  Cib : 10700141-53112813-51100005

  Kategóriák:
  – 1.6 alatt
  – 1.6 felett
  – Licences (minden All Star Gálán is induló illetve minden SP rendszámos autó)
  – Showman díj (az utolsó körben idén is értékeljük majd a látványt, külön nevezni nem szükséges)

  Nevezéshez 18 év alattiaknak a helyszínen a szülő jelenléte és aláírása szükséges. Jogosítvány nem feltétel versenyzői múlt igazolása esetén.

  Egyelőre egy versenyzőtől egy nevezést fogadunk el, amennyiben a helyszínen úgy alakul hogy lesz hely, a nevezések beérkezésének időrendi sorrendjében lesz lehetőség felnevezésre.

  Gépátvétel követelmény: stabil futómű, fékek, nem közveszélyes karosszéria, széria üléshez széria öv, versenyüléshez verseny öv! E-jeles utcai slickek használata megengedett, verseny slickek nem. Bukósisak, zárt ruházat.

  Helyszín: Máriapócs, RabócsiRing
  Időpont: 2018.07.14. Szombat

  NEVEZEK

  A beérkezett nevezések listáját az esemény hivatalos facebook oldalán fogjuk frissíteni!