• Fábián Donát számolt be a Rallye Legendről – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Fábián Donát számolt be a Rallye Legendről

  Doniéknak ugyan megmakacsolta magát a lendkerék San Marinoban, de ennek ellenére is jól érezték magukat 🙂

  Hogy jött az ötlet hogy mentek az idei Legenden, és hogy éreztétek magatokat San Marinoban?

  Sziasztok!
  Pár éve már járunk ki rendszeresen a csapattal Rally Legendre, de mindig csak nézőként voltunk jelen. Első perctől imádtuk ezt a rendezvényt, minden percét, amit ott tölthettünk.
  Beszélgettünk róla többször, hogy mennyire komoly lenne egyszer ide kijutni, de mindig megragadtunk ezen a szinten. Idén Baranya Kupa előtt hazudoztunk a műhelyben és Balázs barátunk feldobta az ötletet, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk. Természetesen mindenki rábólintott és gyakorlatilag már másnap elkezdtük a szervezést. Kint lenni San Marinoban magyar indulóként hatalmas érzés. Rengeteg néző, rengeteg magyar. Nem tudom szavakba önteni azt az érzést, amit ott kapunk ilyenkor. Egy gyorsaságin több néző van, mint Magyarországon egy komplett versenyen. Elképesztő!

  Volt egy motor csere ha jól tudom, mi történt?

  Igen, sajnos nehézkesen indult a versenyünk, a Shakedown első körében leesett a lendítőnk és sajnos nem tudtuk a helyszínen megjavítani, így jött a tartalék motor.

  Mesélj milyen érzés volt ennyi magyar szurkoló előtt autózni!

  Fergeteges! Nekünk ez egy hatalmas álom volt, ami valóra vált. Minden egyes kanyarban csüngnek az emberek a fákon, a szalagkorláton. Mindenhol magyar zászló, éjszaka füst, fény mindenhol. Elmondhatatlan érzés.

  Mik a tervek még az idei évre?

  Semmi 😂 Idén már sehol nem indulunk. Megbeszéltük, ha ez összejön, elengedjük az év hátralévő részét. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy egy sprinten vagy egy kunmadarason ott leszünk. 😁

  Hogy tetszettek a pályák?

  Teljesen más kategória ahhoz képest, amiken idáig versenyeztem itthon. Kisebb átlagsebességű pályák rengeteg kanyarral. Nagyon tetszettek!

  Szeretném megköszönni mindenkinek, aki bármilyen formában is segített nekünk: LLRacing, Optimus 92 Kft., 4sys Kft., East Motorsport Kft., Harth Máté, Tukacs Ákos, Barnóczki Tamás, Fancsik Gergő, Bazsi, Dávid, Sáry, Jenő, Szándri. Húsnak a lóerőket és minden segítséget, amit tőle kaptunk.  Továbbá a családjainknak, a kedveseinknek, hogy el bírtak viselni minket a versenyt megelőző két hónapban! 😁 És az összes magyarnak aki jelen volt és szurkolt, segített!

  Képek: DuEn, Boros Gyula