Az év utolsó szlalom versenye – nem maradhatunk le

2018-ban utoljára került megrendezésre a Laktanya Szlalom Vácon, az Esze Tamás laktanyában, ahol többen az előző alkalmak jó hangulatára és élményei alapozva kihasználják ezt az utolsó lehetőséget is, mint Erdélyi György, Pethő István és Zachár Laci.

Gyuri, mi a terv a vasárnapi szlalomra?

Lehetőség szerint ne törjem össze, mivel már leadtam a nevezésem a szilveszter Rallye-ra és jó lenne, ha lenne mivel ott is indulni. Na jó ez csak részben igaz, a Szilveszter Rallye-ra tényleg megyünk és arra kicsit bemelegítem a Ladát. Ezen felül, ha valami hiba van az autóval, akkor az most jöjjön ki, mert minden kört szeretnék a Hungaroringen teljesíteni. Hogy mit várhatunk ettől a naptól, egy jó kérdés, mert eléggé kiszámíthatatlanok most az időjárás, és ha megmarad a hó akkor izgalomból és csúszkálásból nem lesz hiány.

Laci, te mit vársz ettől a szlalomtól?

Mivel én idén már nem indulok sehol, ezért nem aggódom túl a dolgot, egyébként is úgy készültem, hogy ezután szétszedem atomjaira a vasat és a következő, 2019-es szezonra újra összerakom és megálmodom hol is állhatnék vele rajthoz. De visszatérve a vasárnaphoz, nem tudom mire számítsak, úgy érzem lazán kell felfognom, mert ez a fagypont körüli hőmérséklet megviccelhet minket. Nem baj, ha lesz rajta karcolás, de azért egyben szeretném még hazavinni a Ladát.

Tyutyu, te mit tervezel?

Csatlakoznék az előttem szólok, számomra is egyre izgalmasabbnak ígérkezik ez nap, az időjárási viszonyokat tekintve és amit már egyszer említettem egy ilyen szlalom kapcsán, mintha csak a szomszédba ugranék át, és ezeket az alkalmakat nem szabad kihagyni, igaz nem mindig a saját Ladámmal mentem, de még ez sem tart vissza attól, hogy rajthoz álljak ? Meglátjuk, én már akkor elégedett leszek, ha a már megszokott jó hangulatban  és zökkenőmentesen lezajlik ez a nap.

Köszönöm a riportot és jó szórakozást.

Partnereink:

Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,