• Volt egy kis csavar… | Ladaracing.hu - Őrület ez!

  Volt egy kis csavar…

  A hétvégi FRT futamon két Zsiguli is rajthoz állt, mindkettő Gyurival a volánnál. Hiszen nem csak Dredán György ment az újonnan bepöccintett motort tesztelni, de Erdélyi György is kedvet kapott egy kis autókázáshoz.

  Gyuri, milyen indíttatásból neveztél le a hétvégi FRT futamra?

  Ígyis – úgyis mentem volna, ha már egyszer lenézek, akkor menjek is. Sokkal élvezetesebb és már megszoktam. Illetve nem tudom meddig versenyzek még, ha elkap az érzés akkor menni kell, amíg lehet.

  És hogy sikerült?

  Eredményekről nem beszélünk, Zachár Laci mellettem végig röhögött, én is azt tettem, és csapattunk a Zsigulival. Kell ennél több? Nekem nem, van elég versenyző, aki remeg a másodpercekért én nem tartozom és nem is tartoztam közéjük. Volt egy laza szombatunk, ahol elengedtük a világ gondjait.

  Gyurci, neked milyen volt a hétvége?

  Keveset mentem az autómmal, hiszen pár kilométer után megadta magát a technika, ami eléggé zavart és adott egy kellemetlen alaphangulatot a nap hátralevő részére, de szerencsére tudtam egy kis csavarral.

  Mi történt?

  Nem akarta a Zsiguli az igazat, lehet megsértődött, hogy nem sprintre vittem még, de ennek is eljön az ideje. Egyébként pedig Gyuri autójával fejeztem be. Legalább megmutathattam neki, hogy kell menni a versenyautójával.

  És milyen volt Gyuri gépe?

  Nem rossz, azt is élveztem, az 5. helyen végeztünk kategóriában, nem kis ellenfelektől a technikát tekintve sokkal jobb gépekkel indultak, mint mi… pontosítanék erősebbekkel, de talán az enyémből többet ki tudtam volna hozni. Kiderül remélem hamarosan. Mivel a következő MARB versenyen szeretnék indulni, ha minden igaz az a Mátra lesz.

  Köszönöm a riportot.

  Partnereink:
  Biotech USA, P92 RDI Kft., IEJ Zrt. – Így élj jobban, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Clone GSM – mobil szaküzlet, Katona motor, ShoFruit, IP, Gumisember, Dynamic Design, Rallyfeeling, KoKo Trans Sped