• Szandró: Megint csak a nézőknek! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Szandró: Megint csak a nézőknek!

  Régen beszéltünk már Szandróval, azonban most feltűnt a neve a dobsinai “hórally” verseny, nevezési listáján! Megkérdeztük mi újság!

  Mi a helyzet veled, Jánossal mostanság! Volt egy Szilveszter Rally amin nem sikerült négy keréken teljesíteni a távot ha jól tudom. Hogy is volt ez?

  Sziasztok! Nincs semmi extra velünk. Munka éjjel nappal… János ott pihen a műhelyben..igen, volt egy Szilveszter rally… az első nap sikeresen teljesítettük a 2 szakaszt, minden rendben volt. Másnap reggel a gyorsasági felénél mondja a navigátorom hogy mi a bánatért van ilyen szar hangja a kocsinak, defekt? Mondom neki tudja a k…a anyja…😂😂😂 Nyomtam tovább majd feltűnt hogy nagy szikrázás van mögöttünk, ekkor félreálltunk és láttuk hogy 3 kerékkel megyünk mint 1 Velorex 😂😂😂 Hát itt véget is ért a Szilveszter rally… úgyhogy most jött a gondolat…maradt benzin gumi, menjünk Dobsinára. 1.5 hónap után folytatjuk a Szilveszter rallyt! 😂😂😂

  Dobsinára készültök, történt-e valami fejlesztés külön erre a célra az autón? Szögesek beszerezve?

  Fejlesztés a kocsin annyi hogy kapott egy Pajero hátsó hidat. Igen szöges gumik megvannak hála a Mukovics műveknek! (Lukács Tomi Muki).

  Indultál már korábban ott, vagy voltál kint nézni, szervizelni korábban? Milyen a pálya mit mondasz?

  Dobsinárol még csak nem is hallottam, egy videót néztem meg.ennyi. Szerintem zsirrrrr lesz!

  Van tapasztalatod a hóban hiszen tudjuk, te sem a Reszkessetek betörőket nézed amikor leszakad az ég, de verseny körülmények között még nem autóztál ha jól tudom! 

  Igen egyszer kétszer hókocsiztam már, de még verseny körülmények közt sosem, várom nagyon.

  Mik a célkitűzések a versenyre?

  Céljaink megint csak 1 dolog: Csak a nézőknek!😉

  Idén már kicsit felszívod magad, többet láthatunk a pályán? Milyen versenyek vannak betervezve?

  Idén…hát… a kocsi elég kuka. 2011 óta megy, a nagy revízió közeledik. Full kasznizás, festés, új motor.. de már meg közeleg a gála.. csak nem szedjük szét addig.. 😉😉😉😉 Idén szeretnénk rally2-ben előfutni, minden esély megvan rá.

  Készülünk Dobsinára készítettem fotót a nagyiramú készülődésről..😂😂😂 A gépkocsi kiváló tároló és támaszkodó eszköz..😂

  Hát Szandró se lesz már komolyabb! 😀 Sok sikert kívánunk, és csak keresztbe srácok!