Papp Arnoldék szeretnének dobogóra állni

Ez az év nem Papp Arnoldék éve eddig, de nem adják fel Salgó rallyn újult lendülettel támadnak.

 Szia Arnie! Hogy alakul eddig az évetek ?

Helló! Ennél sikertelenebbül még, sosem kezdtünk szezont. ? ötből négyszer sikerült kiesni, általában, mindig dobogós helyről. Pozitívumokat emeljük ki voltak abszolút szakasz győzelmek, a kocsi jó, most megyünk egy paphoz, hogy levegye a rontást a kocsiról. ? Szóval csak pozitívan tekintünk a jövőre.
 
Salgó rallyra hogyan készültök?
 
Már Veszprém rally után eldöntöttük, hogy végig csináljuk s szezont és szeretnénk végre dobogón végezni. Baranya kupán nem jött össze, de Salgón újra megpróbáljuk. Jó lenne egy kis siker a csapatnak év végére, tényleg mindent beleadunk.
 
Hogy tetszenek a gyorsaságik ? Melyik a kedvenced ?
 
Itt mindegyik pályát szeretem. Talán ez a verseny van nekünk a legközelebb, itt szereztem első abszolút szakasz győzelmem rally2ben, szóval csupa jó emlék a Salgó Rallye. Cered az alap, hogy kedveljük Mátrakeresztes még nem mentünk a Vizslás helyett egy Sámsonházának jobban örültem volna, de a km gondolom így jön ki. ?
 
Salgó rally után milyen tervek vanak ?
 
Szépen lassan elkezdtem építeni egy új kasznit, azt fejlesztgetjük a jövőévre, ezen kívül szeretnénk befejezni az évet. Világ megváltó terveink már nincsenek idénre. ?
 
Kinek szeretnéd megköszöni a versenyzést ?
 
Szeretném megköszönni családnak a PSZA Motorsportnak, Kormos Ádinak a motort, és természetesen együttműködő partnereinknek, hogy segítik a munkánk. Virtech Labs Bt., FER-VILL KFT., Landa – Trans Kft., MJM Transport Kft., Primun Go Kft., Dolphio Technologies Kft., Truckport Hungary Kft., Fornád Trans Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Fúzió Elektrótechnika Kft., DPF Cleaning Hungary Bt. Kamaraerdei Stúdió Bt., Matricakell.hu, LT Communication Kft., SR- Filt Mérnökiroda Kft.,LTL Lotistics Solution Kft., Optibiomed Kft. Pleixir Centrum Kft., FoliaZ.hu.,Petersgumi.hu., GN Group Kft., Trenaker Kft., Kasza Motorsport., FervillSound Kft., SFR Parts Kft., Loppun’s Garage, LEL Kft., Volvid Zrt., Simon és társai Kft., Cso-koto Kft., .GPS-COM Kft., DSG Kft., Robi – Fa Kft., Lubricants Hungary Kft., Mobilvzsgáztató Kft., PSZA Media Kft. Harkány város Önkormányzata, Márton Béla, Tenkesdekor.
 
Fotó:Sári Péter-Rallyheart.hu, Csepela Ricsi-RallyMomentsMedia.hu
 
Szerző: Baranyi Sándor 2019