• Németh Bertold horvátba avatta fel a 06-ot | Ladaracing.hu - Őrület ez!

  Németh Bertold horvátba avatta fel a 06-ot

  Németh Bertold számolt be első versenyéről, a friss 06 jól működött a Rally Show Santa Domenicán! 🙂

  Egy igen jó hangulatú versenyen debütáltatok, hogy éreztétek magatokat?

  Nagyon jól éreztük magunkat, minden pillanata jó volt. A rajtceremónia, a shakedown, minden..!

  Mit lehet tudni a kocsiról, mióta épült?

  Az autót én építettem, 5 év kellett hozza. Utcainak indult de elszaladt a ló! Mivel versenyen nincs sok 06 így szerettem volna valami nem sablont csinálni. Igazából egy majdnem top VFTS technika van benne.

  Mik a terveid a jövőre, hogyan tovább?

  Jövőre szeretnénk minél több versenyen tapasztalatokat szerezni, minél előbb SP-t szeretnék a kocsira és ha isten is úgy akarja 2 év múlva egy Rallye2 szezont megcsinálni. Ezek a terveink a jövőre nézve.

  Az íven autózás hívei lesztek vagy esetleg a nézők kiszolgálása lesz a cél?😁

  Mindenképpen a nézőknek és a fotósoknak szeretnék menni. Hiszen tudom milyen a pálya szélén! Mikor feláll a szőr a hátamon, ha egy Lada lapján jön és tudom hogy miattunk!🙂

  Mesélj nekünk hogy jött ez az ötlet hogy versenyezz, mai világban nem egyszerű az anyagiakat elő teremteni..

  A versenyzés úgy jött szerintem ez egy lépcső az utcai autózás után. 10 éve Ladázok utcán lassan 11. Versenyekre gyerek korom óta járok. Mindig is vonzott. Most végre van egy versenyautó a garázsban. Szóval, nincs más hátra mint előre! 🙂 Az építés elég nehézkes volt az anyagiak miatt főleg hogy mindenből a toppot szerettem volna. De hát 5 év alatt összejött.

  Mik a következtetések az első verseny után?

  Az első bevetése az autónak hibamentesen sikerült. Minden úgy ment ahogy kell. Sajnos a pálya a 2. Kör után szinte használhatatlan lett így az utolsó kettőről le kellett mondanom az autóra való tekintettel. Mégis ezek voltak az első versenykilométerei. Épségben hazajött. A következő versenye úgy néz ki Orfű lesz. Jó LADARACINGoshoz híven nem sokat fogunk ott sem egyenesen menni!🙂

  fotók: Bitto Zsolt, Sinisa Psenicnik