• Minden infó a hétvégi körversenyről! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Minden infó a hétvégi körversenyről!

  Idén is elképesztően gyorsan betelt a körversenyünkre a nevezés, és utólag is számos érdeklődést kaptunk még aminek nagyon örülünk. Reméljük idén is egy remek versenyt tudunk majd nektek összehozni akárcsak a tavalyi évben! Jöjjön tehát a lényeg!

  A versenypályát a hátsó versenyzői bejáraton közelítsétek meg. A bejáratnál a körversenyre benevezett versenyzők listája le lesz adva.
  Versenyző + 1 szervizes jogosult a nevezéssel a belépésre + 1 szervizautó. A karszalagokat a személyazonosság igazolásával kapjátok meg. 

  A trélereket a tréler parkolóba kell elhelyezni kötelező jelleggel!

  Július 14. Szombat

  06:30-08:00 Lada + Lada Gála gépátvétel!!!

  A gépátvételen történik a hivatalos regisztráció, rajtszámok és kötelező matricák kiosztása! Csak azon autók hajthatnak fel a pályára amelyek a szükséges matricákkal rendelkeznek!

  Követelmények: Bukócső nem kötelező ám a egy rendes futómű, fékek és egy korrekt kaszni igen! Verseny üléshez verseny öv, gyári üléshez gyári öv! Versenyzéshez bukósisak, zárt ruházat kötelező!

  3×3 kör, fotocellás időmérés, 100% aszfalt!

  Kategóriák:

  1.6 alatt
  1.6 felett
  Licences (ide tartozik minden All Star Gálán is induló, továbbá SP rendszámmal rendelkező autók)
  SHOWMAN 

  07:30-08:00 Lada körverseny Eligazitás, Biztonsági
  08:00-09:30 Lada körverseny 1
  08:15-09:15 Lada gála Drift Eligazitás Kvali + Tsuiso
  09:30-10:30 Lada gála edzés 1
  10:30-12:00 Lada körverseny 2
  12:30-13:30 Lada gála edzés 2
  13:30-15:00 Lada körverseny 3
  15:00-15:30 Lada gála edzés 3
  15:30-16:00 Lada körverseny döntő (időmérés) 
  (*bármilyen okból történő csúszás esetén, /időjárás, hosszabb műszaki mentés/ a döntőket nem tartjuk meg, és a napközben autózott időeredmények sorrendje lesz a végső sorrend!)

  Értékelés:

  Minden kategóriából a 3 legjobb időt autózó jut be a nap végi döntőbe, ahol egy újabb menettel döntenek a kupák végső sorrendjéről! 

  A SHOWMAN kategóriába külön nevezni nem szükséges, a harmadik felmenetel előtt mindenki eldöntheti időre avagy látványra szeretne-e autózni. Azok közül akik látványra autóznak ezen gyorsaságin, a legügyesebbek díjazásban részesülnek! A látványt a drift szabályai szerint értékeljük, leegyszerűsítve: minél szebben keresztbe, a felfestésekben csúsztatni az autót, úgy hogy az autó kerekei ne hagyják el az aszfaltot, és ne legyen megforgás! 
  A SHOWMAN díj nyertese megkapja a jogot az indulásra a vasárnapi All Star Gálára amennyiben vállalja a megmérettetést!

  A döntők után nincs vége a napnak, sőt akkor indul csak igazán! Várunk mindenkit a felnidobó versenyre, lányokat is(!) továbbá idén is erős mezőny ígérkezik a csapat sörváltó versenyre!  (3fős csapatokat várunk)

  Később indul a buli a teraszon live DJ-vel, kisorsoljuk az All Star Gála vasárnapi párosításait, jön a Bestiák és természetesen most is lesznek Topless lányok! A buli addig tart ameddig bírjátok!

  Akik két napra maradnak, azoknak vasárnapra sem kell letenni a slusz kulcsot, hiszen beteheti a Ladát a kiállítási területre a Lada szépségversenyre, melyet Balázs Öcsi fog idén lezsűrizni, és melynek során közel 30 kupát osztunk majd ki! Sőt ne feledjétek még vasárnap szintén felmehettek a pályára a nagyközönség előtt, a Lada felvonulás alkalmával! Utána pedig megtekinthetitek a nagyokat, a 6. Ladaracing All Star Gálán! 

  A KEMPING INGYENES!

  Jó szórakozást!

  Ha továbbra is van kérdésetek a hivatalos LR Gála facebook oldalon feltehetitek azokat!