• Idén is kiemelt partnerünk az LLRACING.hu! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Idén is kiemelt partnerünk az LLRACING.hu!

  Új megállapodás született az LLRacing és a Ladaracing.hu között, ennek értelmében idén kiemelten fogunk beszámolni a Fábián Racing Team történéseiről! 

  Az olyan hobbi oldalak számára mint amilyenek mi is vagyunk, kiemelt jelentőséggel bír ha sikerül olyan cégeket találni akik támogatják “munkánkat”. Idézőjelben a “munka” szó, hiszen mi nem ebből élünk, mondhatni semmit nem keresünk ezzel, viszont rengeteg szabad időnket leköti, rengeteg lemondással jár, saját zsebből tesszük bele amit kell hogy minél több versenyre jussunk el, minél több Ladásról számolhassunk be nektek. Akár csak egy jó Zsiguli, hiába mondja mindenki hogy nem éri meg, hogy hagyd már a francba, minek költesz már rá, de te nem tudod elengedni a kezét, mert már megfertőzött az Őrület, egy életre hű híve maradsz.

  Örömmel jelentjük be tehát, hogy a tavalyi sikeres együttműködést, idén is folytathatjuk az LLRacing.hu-val! Nem csak a mi csapatunkat szponzorálja azonban a cég, hanem a Fábián Racing Team-es Ladás duót, illetve a volt legendás Ladást aki idén már Evo 9-el szórakoztatja a nagyérdeműt Bihari Pétert is!

  Nem is kell hát tovább magyarázni idén a Fábián Racing Team, az LLRacing.hu és a Ladaracing.hu szoros együttműködésben lesz, ennek köszönhetően kiemelten fogunk beszámolni a Fábián Dániel – Bodogán Balázs, továbbá a Fábián Donát – Bencsik István Ladás párosok versenyeiről. 

  Legyen ez egy sikeres év mindenki számára!

  Lájkold a Fábián Racing Team-et, és az LLRacing.hu-t facebookon is!