• Hihetetlen, de serleggel tértünk haza | Ladaracing.hu - Őrület ez!

  Hihetetlen, de serleggel tértünk haza

  Az először még problémamentesnek tűnő szlalom verseny okozott néhány meglepetést Dredán György és Balogh Emese párosnak, de a kitartásuk és lelkesedésük meghozta az eredményt.

  Hogy éreztétek magatokat az Xlavina Laktanya szlalom a Fuky csoki kupáért szlalomon?

  Lazán indultam, nem stresszeltem, nem görcsöltem rá, mert akkor szinte semmi sem sikerül, ennek ellenére voltak meglepetések, de végül mindent meg tudtunk oldani, így egy eredményes versenyt zártunk, így a felmerült hibák ellenére jó szájízzel tértem haza, és már várom a következőt.

  Mi is történt veletek pontosan?

  Már az elején, az első autós edző kör végén sikerült nekimennem egy fának, pedig még a mért körök sem indultak el. De nagy baj nem történt, így nem aggódtunk. Aztán a második éles körön a kormánykapcsoló vezetéke leégett, ami brutális füstöt tolt az utastérbe félre kellett állni, mert esküszöm megfulladunk, ha bent maradunk, de két gyors között sikerült megoldani ezt a hibát. Aztán következő, azaz a harmadik körben a generátor vezetéke égett le, úgy néz ki ezen a hétvégén az elektronika nem akarta ezt a versenyt, de ezt is megoldottuk, így teljesíteni tudtam a 4. kört is. Végül összességében Abszolút 3. helyen és kategória 2. helyen végeztünk, ami nem kis szó ilyen hibák mellett.

  Akkor most készülsz a következő szlalomra?

  Igen, éppen vezetékelem a Ladát, hogy ezek a hibák még egyszer ne akarják elrontani a versenyemet. Illetve a váltón fogok még rövidíteni, mert a Ceredi verseny az nagyon bevált, és remélem itt is beválik majd. Szóval most ezerrel készülünk az októberi futamra és megcélozzuk az első helyet.

  Köszönöm a riportot és gratulálok az eredményetekhez!

  Partnereink:

  Well Done., IÉJ zrt., Dynamic Design Kft., 3Dream Soft Kft., Festékszertár, Festékmester Kft., MOON 42 Kft.., Prometrik Kft.,Centrum Oil Kft. Göd, Gumicentrum, Élet&Stílus Magazin, Fuky csoki, Printprofi, C-telep, Koko trans,