• Hazai pályán szórakoztattak! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Hazai pályán szórakoztattak!

  Amíg mentek jól mentek! A Prakistar Motorsportos srácokkal beszélgettünk a Baranya Kupa után!

  A sok “távoli” verseny után újra hazai pályákon indulhattatok, úgymond tét nélkül. Hogy készültetek a versenyre, kapott-e valami feljesztést az autó a pihenő során?
   
  A két autókiller versenyt kihagytuk. Szombathely óta új villamossági rendszert kapott a Lada, továbbá a teljes revíziót csináltak a srácok a futóműveken, motoron és váltón, továbbá alapos mosáson ment át VFTS.
   
  Az All Star mezőnybe kaptatok meghívást, mit kell tudni erről a kategóriáról?
   
  Markó Tibi a Baranya Kupán létrehozta korábban már ezt a kategóriát. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy meghívott bennünket is, olyan srácok közé, mint Paolo Diána, Vizelli Karcsiék és Taxisék. Kitétel volt, hogy utcai gumival, nem időre kell, menni, csak látványra és ahol sok a néző, gumit füstöltetve kell távozni. Nagy nehezen, de kötélnek álltunk (na, ez csak vicc). Köszönjük Tibinek a lehetőséget!
   
  Milyen volt a hangulat, tudtatok-e jobban bandázni a többiekkel, így, hogy nem kellett az órát figyelni?
   
  A hangulat nagyon jó volt, az olasz srácok is beálltak közénk, nemzetközi „mindennyelven” kommunikáció volt. Segítettük egymást végig, bárkinek gondja akadt, már ment is a segítség. Sokat nevettünk, és jó sokat izzadtunk. Az, hogy nem kellett időre menni, mindenkinek tetszett, mert azért mókázni jó… 😀 A pénteki napon is jókat autóztunk, bár az idő mindenkit megviselt. Vihar, pára, nap, volt minden. A motorok is csak szenvedtek. Ennek ellenére talán mindenki örömére vidám hangulatot csináltunk. Szombaton is folytattuk a buli, igazi jó gyorsok vártak bennünket. Nyárásvölgy, Kisvaszar… Sokan voltak kinn. Jókat mentünk, volt kamerarombolásunk Hetvehelyen (bocs Srácok) és defektünk a szélesen Mecsekpölöske felé.
   
  A verseny eleje jól indult, aztán az 5. gyors után nem volt eredményetek. Mi történt?
   
  Sajnos az 5. gyorson, Nyárásvölgy elején a motor felrobban, félre kellett állni. Elég nagy a baj, sajnos, még nem tudjuk mi a diagnózis, de nem kicsi a gond.. A váltóház is kapott, úgyhogy összetett a probléma. Reméljük, csapatunk fő mágusai Sántha Zoli, Gáspár Csabi és Bajor Zoli bácsi talál megoldást a Lada mihamarabbi talpra állítására. 
   
  Mekkora a baj? 
   
  Elég nagy a baj, sajnos, még nem tudjuk mi a diagnózis, de nem kicsi a gond.. A váltóház is kapott, úgyhogy összetett a probléma. Reméljük, csapatunk fő mágusai Sántha Zoli, Gáspár Csabi és Bajor Zoli bácsi talál megoldást a Lada mihamarabbi talpra állítására. 
   
  Mik a tervek a továbbiakban, hol láthatunk legközelebb titeket? 
   
  Sajnos az Ózdi verseny nagyon közeli időpontban van, ez eléggé kérdéses számunkra, de Mecsek Rallye-ra talán újra harcba szállunk a VFTS-sel. Köszönjük a sok nézői, szurkolói biztatást, jó volt ismét Veletek!
   
  Fotó: Bitto Zsolt – Rallymedia.tk