• Fábián Donát: Nagy élmény volt! Jövőre ugyanitt! – Ladaracing.hu – Őrület ez!

  Fábián Donát: Nagy élmény volt! Jövőre ugyanitt!

  Fábián Donát nekünk már bizonyított egy pár hójárózás alkalmával, most azonban rávettük mutassa be a Gálán is hogy nem csak egyenesen tud menni! 

  1. Első alkalommal vettél részt a gálán, legalábbis versenyzőként biztosan. De korábban azért már volt tapasztalatod a hétvégéről!

  Sziasztok!
  Igen az elmúlt években is jelen voltunk a rendezvényen, de mindig lada nélkül érkeztünk. Csak a fesztiválhangulat miatt mentünk. 😁 Idén viszont vittük a kocsit is és egyáltalán nem bántuk meg. Tökéletes hétvégén vagyunk túl! Elképesztően érezte magát mindenki a csapatból!

  2. Miket kellett az autón fejleszteni mostanság?

  Hazajöttünk Fehérvárról, minden rendben, egy probléma mentes versenyen voltunk túl, nem is kellet semmit csinálni a kocsin. Gondoltuk mi. Kitaláltuk, hogy próbáljunk ki egy új szívósort, na meg akkor cseréljük ki a hátsó hidat, próbáljunk faragni a kocsi súlyából. Egyszóval annak ellenére hogy “semmit” nem akartunk csinálni az autón, nem telt eseménytelenül a két rendezvény közötti idő.

  3. Sikerült szombaton “eleget” autózni? Az LLRacing-en sorsoltatok beülőt is melléd a jobb1-re hogy tetszett a szerencsés nyertesnek az utazás?

  Szombaton próbáltam kihasználni minden lehetőséget, hogy minél többet menjek. A sorsolt srácok azt gondolom élvezték minden percét a csúszkálásnak. Személy szerint nekem a legemlékezetesebb Molnár Lacika volt, akivel az első edzésen autóztunk egy hosszabbat. ☺️


  4. Sok versenyző azért szereti ezt a hétvégét mert nagyon közvetlen a kapcsolat a szurkolókkal, sokan jártak az LLRacing sátornál?

  Sokan megnézegették a kocsikat, sok emberrel beszélgettünk. Rengeteg fanatikus összegyűlik ezen a rendezvényen! 😁

  5. Vasárnap Dudival majd Ecsyvel csatáztál, mind a kettőben remekül autóztál , és Ecsy is csak visszahívás után jutott tovább. Milyen volt belülről?

  Köszönöm! Próbáltam agyban át állni a tsuiso-ra, elmondták az eligazitáson hogy mi az amit pontoznak és hogyan kéne menni. Én most csináltam ilyet először. Érdekes volt, bele kell szokni ebbe hogy minél közelebb engedd a másikhoz.

  Dudival sajnos hamar eldőlt a csata, mert beforgott az első körben. Ecsyvel viszont nagyon nagyot autóztunk. Azt borzasztóan élveztem, ha elől mentem ha hátul. Nekem a visszahívós kör volt a hatodik ami a gumikban volt megállás nélkül, sajnos nagyon el volt már melegedve és nem bírtam sebességet felvenni. Ennek ellenére egyáltalán nem bosszant a kiesésem, mert fergetegesen éreztem/éreztük magunkat. És ez a lényeg!

  6. Hogyan tetszett, hogyan írnád le az LR Gálát?

  Nagyon tetszett. Ez egy mini fesztivál. Megvan a saját feelingje, hogy sátorban alszol, tömeg WC-be és zuhanyzóba jársz. Mindenki cselleng egy sörrel a kezében. Nincs rohanás, nincs kapkodás, csak érezd jól magad! Nagy élmény volt! Jövőre ugyanitt!

  7. Legközelebb merre viszitek a kockát Bencsikkel?

  Baranya kupára készülünk. Hazánkban az egyik legjobb környék pályákat tekintve, Markó Tibi mindig kitesz magáért, hogy a legjobb versenyt szervezze. Nagyon várjuk már!

  8. Kiknek szeretnéd megköszönni a segítséget?

  Hatalmas köszönettel tartozom az LLRacingnek az egész éves közös munkáért és, hogy összehoztuk ezt a hétvégét Máriapócson, továbbá az Optimus 92 Kft.-nek és a Mobil Credit Kft.-nek, hogy támogatásukkal sikerül egyről a kettőre lépni.
  Szeretném még megköszönni az East Motorsport Kft.-nek, hogy mindenben segítségünkre vannak. És végül de nem utolsó sorban az egész csapatnak, mindenkinek aki ott volt és jól érezte magát!✌🏻

  Képek: duen.hu, Norbi – Ladaracing